Προβάδισμα για την 4η θέση το Αργοστόλι!


Ακόμη πιο κοντά στην τέταρτη θέση, που οδηγεί στα πλεϊ- οφ, βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου που επικράτησε με σκορ 15-8 του ΝΟ Πατρών στο ματς που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αποδεικνύεται γούρικη «έδρα» για το ΝΟΑ, που μετά τη νίκη επί του ΝΟ Χανίων, κέρδισε το μεσημέρι της Κυριακής και την πατρινή ομάδα σε ένα ματς που έτσι και αλλιώς ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί.
Οι δυο ομάδες κάνουν φέτος εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, με τους Κεφαλλονίτες να καταπλήσσουν με την απόδοση τους και τον ιστορικό ΝΟΠ να πηγαίνει στην Α2 μετά από μία χρονιά που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα.
Το Αργοστόλι, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη- πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, μπήκε στην πισίνα με σκοπό να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση- νίκη απέναντι στο ΝΟΠ που αναμφισβήτητα είναι καλύτερος μετά την επιστροφή των πέντε παικτών.
Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας, ανάμεσα στις δυο ομάδες, ήταν φανερή ενώ η έλλειψη κινήτρου από τη μεριά του ΝΟΠ έκανε ακόμη πιο εύκολο τον αγώνα για το ΝΟΑ.
Να σταθούμε παραπάνω στο αγωνιστικό κομμάτι δεν χρειάζεται καθώς, όπως προείπαμε, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη των τυπικά γηπεδούχων θα ήταν μια τεράστια έκπληξη.
Πλέον μετά τη σημερινή νίκη το Αργοστόλι είναι μόνο του στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό και αν επικρατήσει στα ματς με τους πράσινους εντός έδρας όπως και σε αυτό με το ΝΑΟΚ εκτός έδρας τότε εξασφαλίζει την είσοδο του στα πλεϊ- οφ της Α1 ανδρών. Φυσικά υπάρχει και η αγωνιστική υποχρέωση με τη Χίο στο νησί της μαστίχας όπου ο ΝΟΑ δεν είναι το φαβορί αλλά ενδεχόμενη ήττα του δεν επηρεάζει την πορεία του προς την τετράδα…
Από την άλλη ο ΝΟΠ θα δώσει τα τρία εναπομείναντα ματς του στην Α1 με στόχο όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις. Θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα, τον Πανιώνιο και τα Χανιά ενώ την τελευταία αγωνιστική θα πάει στην Κέρκυρα. Και οι τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους οπότε σε περίπτωση που αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σε κάποιο από τα παιχνίδια, ίσως αποτελέσει και το ρυθμιστή στο θέμα του υποβιβασμού…
Πρώτοι σκόρερ για το ΝΟ Αργοστολίου στο σημερινό ματς ήταν οι Ευάγγελος Δουδέσης και Μπουρνάζος που πέτυχαν από τέσσερα γκολ ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσε και ο Δανουρδής για λογαριασμό του ΝΟ Πατρών.
Πατήστε εδώ για να δείτε 10 φωτογραφίες του Action Images (φωτογράφος Κώστας Γεωργόπουλος) από το ματς στη Νέα Σμύρνη!
Η ταυτότητα του αγώνα:
Α1 ανδρών- 19η αγωνιστική
Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης
ΝΟ Αργοστολίου- ΝΟ Πατρών   15-8
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης- Μπουδραμής
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 3-1, 5-2.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ε.Δουδέσης 4, Μπουρνάζος 4, Χαραλαμπόπουλος 3, Στελλάτος 2, Παπαδόπουλος 1, Σαλάχας 1.
ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακκαλής): Δανουρδής 4, Μπέγκοβιτς 3, Πανουτσόπουλος 1.
http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.