ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι Ημιτελικοί του 14ου Φάιναλ Φορ (ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ Ν.Ο.Α)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του 14ου  Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών (17-18 Μαϊου).
ΝΟ Βουλιαγμένης- ΝΟ Αργοστολίου και Νηρέας Λαμίας- Ολυμπιακός είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο θα διεξαχθεί στη Λαμία στις 17 και 18 Μαϊου.
Η κληρωτίδα δεν είχε... κέφια καθώς δεν ανέδειξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες που κυριαρχούν στο ελληνικό πόλο. Η κάτοχος του τίτλου Βουλιαγμένη και ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός είναι τα φαβορί στους δύο ημιτελικούς, που ανέδειξε η μεσημεριανή κλήρωση στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν το ΝΟ Αργοστολίου στον πρώτο ημιτελικό ενώ o διοργανώτης του Final Four Νηρέας Λαμίας θα βρει μπροστά του τον αήττητο εντός συνόρων Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four.
Είναι ξεκάθαρο, με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων, οτι οι δύο ημιτελικοί έχουν φαβορί που είναι φυσικά η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός. Οι πιθανότητες να δούμε έναν αμφίρροπο τελικό, ανάμεσα στις δυο κορυφαίες ελληνικές ομάδες, είναι πλέον πολλές αν και στον αθλητισμό τα πάντα μπορεί να συμβούν.
Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων καθώς τα ματς είναι νοκ- αουτ και η ψυχολογία των αθλητών τελείως διαφορετική. Ο ΝΟΑ θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, χωρίς άγχος
απέναντι στη Βουλιαγμένη σε μία αγωνιστική χρονιά που εξελίσσεται πολύ καλά για την κεφαλονίτικη ομάδα ενώ ο Νηρέας Λαμίας, που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2, θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους με τις πιθανότητες για την πρόκριση να μην είναι πολλές.
Ωστόσο οι ιθύνοντες του φιλόδοξου Νηρέα Λαμίας είναι άκρως ευχαριστημένοι με την παρουσία τους στο Final Four, το οποίο θα διοργανώσουν μάλιστα ελπίζοντας να είναι μια γιορτή για την ελληνική υδατοσφαίριση.
Τα ζευγάρια, της 17ης Μαϊου:
17.30 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
19.00 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο 35ος Τελικός του θεσμού, την επομένη (18 Μαϊου), θα αρχίσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της ΕΤ 1.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.