Α1` ΠΟΛΟ : Φουντώνει η μάχη για τα πλέι οφ!

 Σκληρή μάχη μέχρι τέλους αναμένεται να δώσουν ο ΠΑΟΚ, ο ΝΟ Αργοστολίου και ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του τέταρτου και τελευταίου εισιτηρίου των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία της σεζόν και με πέντε αγωνιστικές ακόμη να απομένουν, οι τρεις ομάδες θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα μαζί με τους Ολυμπιακό, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΝΟ Χίου.
Το πρόγραμμα των τριών μνηστήρων κρύβει αρκετές παγίδες, ενώ δεν λείπουν και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, τόσο στην 18η αγωνιστική με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, όσο και στην 21η αγωνιστική με το ματς ΝΟ Αργοστολίου-Παναθηναϊκός, που θα κρίνουν εν πολλοίς και την τελική κατάταξη.
Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον ΝΟ Χίου (19η), παίζουν εκτός έδρας με τον ΝΟ Βουλιαγμένης (20η), φιλοξενούν τον ΓΣ Ηλιούπολης (21η) και ολοκληρώνουν την κανονική περίοδο με αντίπαλο τον ΝΟ Χανίων σε ουδέτερη έδρα (22η).
Από την πλευρά της, η νησιωτική ομάδα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (18η), τον ΝΟ Πατρών εντός έδρας (19η), τον ΝΑΟ Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων (20η) και τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Χίο για να παίξει κόντρα στον τοπικό ΝΟΧ (22η).
Τέλος, οι «πράσινοι» θα πάνε στον Πειραιά για να τεθούν αντιμέτωποι του Ολυμπιακού (19η), φιλοξενούν το Παλαιό Φάληρο (20η), ενώ ολοκληρώνουν με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο (22η).
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ΠΑΟΚ και ΝΟ Αργοστολίου ισοβαθμούν με 31 βαθμούς, ενώ στα μεταξύ τους ματς αμφότεροι επικράτησαν με ένα γκολ διαφορά, και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με 30 βαθμούς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ομάδων στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Α1 ανδρών είναι το εξής:
18η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-ΝΟ Αργοστολίου
19η αγωνιστική
ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟ Πατρών
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-ΝΟ Χίου
20η αγωνιστική
ΝΟ Βουλιαγμένης-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Παλαιό Φάληρο
ΝΑΟ Κέρκυρας-ΝΟ Αργοστολίου
21η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΓΣ Ηλιούπολης
ΝΟ Αργοστολίου-Παναθηναϊκός
22η αγωνιστική
ΝΟ Χίου-ΝΟ Αργοστολίου
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΝΟ Χανίων-ΠΑΟΚ
Η βαθμολογία (σε 17 αγώνες)
4) ΝΟ Αργοστολίου 31 (147-153)
5) ΠΑΟΚ 31 (158-157)
6) Παναθηναϊκός 30 (200-149)
 http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.