ΉΤΑΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ



 Με ισοπαλία (1 – 1) τελείωσαν τις υποχρεώσεις  τους για το πρωτάθλημα οι ομάδες της Προοδου και των Διλινατων .

 Ο αγώνας είχε  ενδιαφέρων μόνο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με τις ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγώνα διεκδικώντας την νίκη. Η Πρόοδος ήταν αυτή που προηγήθηκε στα πρώτα    λεπτά της αναμετρήσεις και συκεκριμενα στο 6` με τον   Αρταβάνη ,  που εκμεταλλευτικέ την αδράνεια των αμυντικών και με προβολή από κοντά το σκορ για τους γηπεδούχους (1 -0). Μετά από 5 λεπτά ο  Διλιναδες θα απαντήσου με την κεφάλια του Αναλυτη στο 11` μετά από Κόρνερ από δεξιά (1 – 1) .   Από εκεί και περά η Πρόοδος ήταν καλύτερη, έχασε μερικές καλές ευκαιρίες με κορυφαία το οριζόντιο  δοκάρι στην κεφάλια  του Αρταβάνη  ύστερα από κόρνερ.  Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν αρκετά χαλαρά με τους     γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν  την εστία των Διλινατων . Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρεικε τις ομάδες ισόπαλες, και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν ραντεβού για του χρόνου .  
ΠΡΟΟΔΟΣ: Πίππος, Κωστόπουλος (Πόρτολος 89’), Λαγκαδάς, Παπαδόπουλος, Δόριζας, Πρεβεζιάνος, Τσάμης, Αρταβάνης (Ηλιόπουλος 73’), Βλασσόπουλος, Πατσαλιάς (Χάνος 82’), Κιοράι.  
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Αλιάι, Κύριος (Μίσκα 71’), Δούκας, Μπάμπης (Μηλιώνης 57’), Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτάτος Δημ., Σκριβάνος, Ψαριανός, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Θεοδωρακάτος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.