ΕΙΠΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ (ΚΟΚΟΡΑ), ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΣΑΜΗ



 Την μεγάλη έκπληξη έκανε σήμερα η Σάμη νικώντας τον ΑΟΚΙ εκτός έδρας με 1-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα αρκετή ποδοσφαιριστές  του ΑΟΚΙ πέρασαν από τον πάγκο της Σάμης για να ευχηθούν τα χρονιά πολλά για την ονομαστική του εορτή  στον Θ. Βουκελατα μιας και την περσινή χρονιά καθόταν στον πάγκο τον γηπεδούχων. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ   

Ο αγώνας ποιοτικά μπορεί να μην ήταν αρκετά καλός, αλλά  οι Σαμικοί  έδηξαν ότι το ήθελαν παραπάνω από τους παίχτες του ΑΟΚΙ και τελικά τα κατάφεραν. Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν σχετικά μοιρασμένος  με την Σάμη να περιμένει τον αντίπαλο και  να χτύπα με το μεγάλο της όπλο της αντεπίθεσης δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΑΟΚΙ που δεν μπορούσε να της αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα η Σάμη να προηγείται στο 30` με 2-0 .  Στην επανάληψη ο ΑΟΚΙ  πήρε τα ηνία του αγώνα, έκανε κάποιες φάσεις, όμως η μπάλα δεν έφτανε με ευκολία στην περιοχή  του νεαρού  τερματοφύλακα Δ Καλλιβωκα που οπού χρειάστηκε έδηξε το ταλέντο του.

«Σήμερα όπως μάθαμε έπαιξε για τελευταία φόρα μπάλα μιας και κρέμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΤΩΡΑΤΟΣ κατά κοσμον (ΚΟΚΟΡΑΣ ) μετά από 17 ΧΡΟΝΙΑ Παρουσίας στα γήπεδα της Κεφαλονιάς, έχοντας φορέσει κατά κύριο λόγο την  φανέλες της  ΣΑΜΗΣ , και του ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ. »

 Στο 15` η Σάμη θα πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τέλη Αμουργη  που θα εκμεταλλευτή την ωραία σέντρα  από δεξιά του Γ. Αμουργη και με με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αγκούσι (0-1) .

Στο 29` ο Γ. Αμουργης θα διπλασιάσει τα τέρματα της Σάμης εκμεταλλευόμενος την καθετή μπαλιά πάρε-βαλε του Σταμουλη (0-2).Στο 37` σέντρα σουτ  από αριστερά του Τέλη Αμουργη θα περάσει ελάχιστα άουτ. 
Στο 41` ο ΑΟΚΙ θα ξαναμπεί στο παιχνίδι με το ωραίο τέρμα του σημείωσε ο Γ. Βουκελατος μετά την πάσα του Μοντεσατου και το δυνατό διαγώνιο σουτ (1-2).
Στο δεύτερο μέρος το ΑΟΚΙ μπήκε δυνατά και στο 55` θα χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Κανακης θα αναστατώσει την άμυνα της Σάμης αλλά το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα καταλήξει άουτ.   
Στο 58` πάλη ο Κανακης θα βγάλει συρτή σέντρα με τον διερχόμενο Αλεξανδράτο να σουτάρει δυνατά προς την εστία του Καλλιβωκα με των τελευταίο να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ .
 Στο 77` μετά από σύγχυση στα καρέ της Σάμης ο Αλεξανδράτος θα σουτάρει αλλά ο Μεσοροπιαν θα αποκρούσει την μπάλα στην γραμμή .
 Στο 83` δυνατο σουτ εξω από την περιοχή του  Τέλη Αμουργη  θα απόκρουση δύσκολα στην γωνιά του ο Αγκούσι. 
 Στο 87' ο ΑΟΚΙ θα μείνει με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρ. Φωκάς. Στο 89` εξαιρετική ανεργία και δυνατο σουτ του Γ. Βουκελατου έξω από την περιοχή ανάγκασε των νεαρό τερματοφύλακα της Σάμης να δήξει για άλλη μια φόρα το τεράστιο ταλέντο του διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ .

 Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Κλειτογιάννης (78' Σπανός Βασ.), Αλεξανδράτος, Φωκάς, Μοντεσάντος, Κανάκης, Σπανός Ευαγγ., Βουκελάτος Ι., Παπαναστασάτος, Χαλιώτης, Μολφέτας (Πολάτος Αλεξ.)
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος Βασ. (90' Νικολοβιένης), Καππάτος, Μεσοροπιάν, Αυγερινός, Μωραίτης Νικ., Αμούργης Αρ., Σταμούλης (95' Τουλάτος Στ.), Βιτωράτος Κ. του Γερ. (56' Βιτωράτος Κ. του Σπ.), Αμούργης Ι., Δευτεραίος.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.