Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Τα σενάρια παραμονής


Τίποτα δεν ξεκαθάρισε μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής στον 6ο Ομιλο της Δ' Εθνικής, όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα.
Καταρχήν, το Πανόπουλο, ο Ατρόμητος Λάππα και ο Παναρκαδικός είναι οι τρεις ομάδες που θα βρίσκονται του χρόνου στη νέα Γ' Εθνική. Επίσης, όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον μία ομάδα της Αχαΐας θα επιστρέψει πιθανότατα στα τοπικά πρωταθλήματα.
Πιο δύσκολο πρόγραμμα έχουν, ο Εθνικός Σαγεΐκων και ο Διαγόρας, ενώ πιο βατό είναι για την Αχαϊκή.
Ο Εθνικός έχει 19 βαθμούς, αλλά την Κυριακή παίζει εκτός με τον Παναρκαδικό που είναι άνετος, αλλά χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να τελειώνει οριστικά. Ο Διαγόρας πάει στο Πανόπουλο και είναι αναγκασμένος να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, ενώ πολλά θα πει το ματς Εράνη-Δόξα Ν. Μανωλάδας, αφού από το αποτέλεσμά του θα εξαρτηθούν πολλά.
Δύσκολο έργο έχει και ο Εθνικός Μελιγαλά, ενώ η Αχαϊκή έχει τρία βατά ματς, αλλά θα πρέπει να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Να κάνει το "3 στα 3", ξεκινώντας με νίκη την Κυριακή.
Το θέμα είναι πού θα πάει η γραμμή; Στους 21, στους 2 ή στους 23 βαθμούς; Πάντως, αυτός που θα πάρει 24 σώζεται.
Πάμε να δούμε τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων που κινδυνεύουν για να πάρετε μια γεύση από τη μάχη που γίνεται (με κεφαλαία τα εκτός έδρας παιχνίδια):
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. 19β.: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, Πανόπουλο, ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 18β.: ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, Δόξα Ν.Μ., Ατρόμητος Λ.
ΔΟΞΑ Ν.Μ. 18β.: ΕΡΑΝΗ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, Πανόπουλο
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛ. 17β.: ΑΧΑΪΚΗ, Παναρκαδικός, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.
ΑΧΑΪΚΗ 15β.: Εθνικός Μελ., ΠΑΜΙΣΟΣ, Εράνη.
ΕΡΑΝΗ 15β.: Δόξα Ν.Μ., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λ., ΑΧΑΪΚΗ
* Φαίνεται ότι τον Πάμισο θα ακολουθήσει και η Εράνη, ειδικά σε περίπτωση που δεν κερδίσει την Κυριακή, ενώ ψάχνουμε τις άλλες δύο ομάδες που θα επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ Πανόπουλο και Ατρόμητος Λάππα εξελίσσονται σε ρυθμιστές.
http://www.pelop.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.