ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΚΟΥ



14ης Αγωνιστικής Α’Κατηγορίας
Συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στο νησί μας και αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά πάσα πιθανότητα ολοκληρωμένα, με την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, όπου περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της δεύτερης στη βαθμολογία Εικοσιμίας και της πρωτοπόρου ομάδα της Α.Ε.Κ. που πιθανότατα θα κρίνει πολλά όχι μόνο για αυτές στις δύο ομάδες αλλά και για τα play-off. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν το τρίποντο Διλινάτα και Παλληξουριακός (καθώς χρειάζονται οπωσδήποτε το τρίποντο) κόντρα σε Οδυσσέα και Προόδο αντίστοιχα. Δυνατό ματς αναμένεται το Ομαλά-Α.Ο.Κ.Ι., όπως επίσης και το Παγκεφαλληνιακός-Σάμη. Πάμε όμως να δούμε τα ματς ένα προς ένα:
12ης Αγωνιστικής Β’Κατηγορίας

Αύριο Σάββατο  και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής στην  B`κατηγορία  . Ξεχωρίζει η αναμέτρησης ανάμεσα σε   Προννους και Παπυργιακο . Εύκολο παιχνίδι για τα Φωκατα με την ουραγό  Ερυσσο . Επικίνδυνη έξοδο για Πυλαριακο στα Τζαννατα με τον Ηρακλή . Ρεπό έχει η Ανωγη .


Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες… μάχες του Σαββατοκύριακου το kefalonia sports news  σας βάζει  στο … αγωνιστικό κλίμα των 16 μονομάχων.

Α Κατηγορία
(14η αγωνιστική)

Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
1.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
09/02/13
10:00
2.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
09/02/13
12:00
3.
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
Α.Ο.Κ.Ι.
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
09/02/13
15:00
4.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
Κυριακή
10/02/13
15:00
5.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
10/02/13
15:00
Β Κατηγορία
(12η αγωνιστική)

Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
6.
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ  
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ
Σάββατο
09/02/13
15:00
7.
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
ΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
Σάββατο
09/02/13
15:00
8.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ
Κυριακή
10/02/13
15:00
   
Πάμε όμως να δούμε τα ματς ένα προς ένα:
                      Pregame 14ης Αγωνιστικής Α’Κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2/13
                        Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Π.Α.Ο.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Το παιχνίδι το οποίο θα ανοίξει τη ποδοσφαιρική αυλαία της 14ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ Διλινάτων και Οδυσσέα το Σαββάτο στις 10:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα με σκορ 5-2 κόντρα στην Εικοσιμία, μία ήττα που τους στοίχησε καθώς τους έβγαλε εκτός play-off και σε περίπτωση που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτά θα πρέπει να πάρουν όπωσδήποτε το παιχνίδι με τον Οδυσσέα. Από την άλλη ο Οδυσσέας που βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έρχεται από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων και θα πάει για ότι καλύτερο ενάντια στη περσινή πρωταθλήτρια.
Διαιτητής ο Δ.Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Σ.Κωστόπουλο και Χ.Αβάζαρο.
Προγνωστικά: Μπορεί τα Διλινάτα να έρχονται από βαριά ήττα όμως είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι, από την άλλη ερωτηματικό ο Οδυσσέας.Μάλλον προς τα Διλινάτα πάει το ματς...
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                     Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

Αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι ακολουθεί το παιχνίδι του Παλληξουριακού ενάντια στην Προόδο(Σαββάτο 12:00 ΔΑΚ Αργοστολίου). Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα με σκορ 2-1 κόντρα στην Α.Ε.Κ., σε ένα ματς που παρουσιάσαν αρκετά καλή εικόνα και σίγουρα θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τα play-off. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι όπως και ο Οδυσσέας έρχονται από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε τι αγωνιστική εικόνα θα παρουσιάσουν καθώς η αγωνιστική απραξία μπορεί σίγουρα να τους επηρεάσει.
Διαιτητής του αγώνα ο Ευάγγ.Γρουζής με βοηθούς τους Χ.Αβάζαρο και Β.Μουζακίτη.
Προγνωστικά: Θεωρούμαι πως ο Παλληξουριακός πάταει καλύτερα και έχει ένα προβάδισμα έναντι της Προόδου.
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                               Α.Σ.ΟΜΑΛΑ-Α.Ο.Κ.Ι.

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό μεταξύ των Ομαλών και του Α.Ο.Κ.Ι. στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα κόντρα στη Σάμη με σκορ 2-0 και έχασαν μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα καθώς δεν πρόκειται να κινδυνέψουν. Από την άλλη η ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. έρχεται από απραξία μίας εβδομάδας και από ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με σκορ 2-3 από την Εικοσιμία και σίγουρα θέλει να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να περιμένει το Κυριακάτικο ντέρμπι της Εικοσιμίας με την Α.Ε.Κ..
Διαιτητής του αγώνα ο Π.Μολφέτας με βοηθούς τους Π.Κομητόπουλο και Δ.Ματιάτο.
Προγνωστικά: Θεωρούμαι ότι το Α.Ο.Κ.Ι. είναι καλύτερη ομάδα  και έχει προβάδισμα για τη νίκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2/13
                                          Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-Α.Ε.Κ.
Με το μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ Εικοσιμίας και Α.Ε.Κ. την Κυριακή στις 15:00 στις Κεραμειές, συνεχίζεται η αγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ευρεία νίκη κόντρα στα Διλινάτα με σκορ 5-2 και θέλουν να δώσουν το καλύτερο τους ευατό, να πάρουν το τρίποντο και να πλησιάσουν τη πρώτη θέση. Από την άλλη η ομάδα της Α.Ε.Κ. έρχεται και αυτή από νίκη κόντρα στο Παλληξουριακό με σκορ 2-1 και με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Εικοσιμία ουσιαστικά κλειδώνει την πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια.
Διαιτητής του αγώνα ο Ν.Βουτσινάς με βοηθούς τους Π.Μολφέτα και Π.Κομητόπουλο.
Προγνωστικά: Ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος και δεν χωράει προγνωστικά.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          Π.Α.Ο.ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Ο αγώνας ο οποίος κλείνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής είναι αυτός μεταξύ του Παγκεφαλληνιακού και Σάμης την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, όμως έρχονται από νίκη-ανάσα κόντρα στο Παλληξουριακό με σκορ 1-0 και θέλουν το τρίποντο για να ησυχάσουν ακόμα περισσότερο. Από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη κόντρα στα Ομαλά με σκορ 2-0, ανεβαίνουν συνεχώς και θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να πλασαριστούν σε όσο το δυνατό καλύτερη θέση.
Διαιτητής του αγώνα ο Δ.Ματιάτος με βοηθούς τους Αλ.Σπυράτο και Β.Μουζακίτη.
Προγνωστικά: Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι και ως εκ τούτου δεν χωράνε προγνωστικά.


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α` ΑΓΩΝΩΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο.Κ.Ι.
ΑΕΚ

ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΠΑΛ/ ΡΙΑΚ
ΟΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ
ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΟΜΑΛΑ

ΟΔΥΣΣΕΥΣ
ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕΦ
ΑΛΛΗΝΙ
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
-
1-1
3-0
2-3
2-1


4-0
6-1

ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
1-0
-
3-0
2-0
2-1

2-1
3-0

1-0
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
4-4
0-4
-
0-4

2-0
2-0
0-0

2-1
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1-0

5-2
-
1-0
0-0
2-2

6-0
1-0
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

0-5
0-1

-

2-2
1-0
7-2
1-0
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0-2
0-3

0-2
2-3
-

0-0
1-1
Αναβλήθηκε
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
0-2

1-3
0-4

1-1
-
2-0
Αναβλήθηκε
2-1
ΑΣ ΟΜΑΛΑ



0-2
1-2
Αναβλήθηκε
4-4
-
5-0
1-0
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Αναβλήθηκε
0-9
1-2

1-3
1-2
2-2

-

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0-1
2-2


1-0
0-0

0-0
7-0
-
 


                      Pregame 122ης Αγωνιστικής Β’Κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2/13
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  -  ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

Στα Τζαννατα το Σάββατο το μεσημέρι 15:00 ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πυλαριακο , σε ένα ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την δυνατότητα του Πυλαριακου να κυνηγήσει την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου αν φύγει νικητής από τα Τζαννατα. Για των Ηρακλη το ματς θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «αδιάφορο». Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία, δεν κυνήγα την είσοδο του στα μπαράζ, το μόνο κίνητρο είναι η καλή παρουσία από άδω και πέρα .  
Διαιτητής του αγώνα ο ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Ν με βοηθούς τους ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ.
Προγνωστικά: Κίνητρο έχει μόνο ο Πυλαριακος και σε αυτό θα ποντάρουμε (2).
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ  -  Α.Ο.ΕΡΥΣΣΟΥ

Την ιδία ώρα 15:00 και μέρα Σάββατο  στης Κεραμειες ή πρωτοπόρος της Β` κατηγορίας ομάδα των Φωκατων υποδέχεται την ουραγό Ερυσσο . Ο αγώνας προβλέπεται εύκολος για τους γηπεδούχους μιας και η Ερυσσος δεν μπορεί να κάνει την ζημιά. Η ομάδα από την βορειοδυτική Κεφαλονιά θα προσπαθήσει να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στην πρωτοπόρο και να διασκεδάσει το ματς.        
Διαιτητής του αγώνα ο ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α. με βοηθούς τους ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
Προγνωστικά: Εύκολα τα Φωκατα (1).

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2/13
Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ  -  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Η αγωνιστική κλείνει την Κυριακή  15:00 στα Τζαννατα με το ντέρμπι ανάμεσα στους γηπεδούχους Προννους που φιλοξενούν των Παπυργιακο. Και τα δυο σωματεία θέλουν την νίκη, οι Προννοι για να διατηρήσουν στην δεύτερη θέση και ο Παπυργιακος για να είναι αυτός που θα βρεθεί δεύτερος, βάζοντας των αντίπαλο του από κάτω. Αμφότερη έρχονται και οι δυο από νίκες και μάλιστα με καλή απόδοση. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα την Ερυσσο εκτός έδρας , και οι φιλοξενούμενοι την ομάδα του Ηρακλή εντος .
Διαιτητής του αγώνα ο ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε με βοηθούς τους ΓΡΟΥΖΗΣ Ε., ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α.
Προγνωστικά: Οι Προννοι έχουν το πάνω χέρι ,αλλά ο Παπυργιακος έχει βαριά φανέλα. (1 2)    

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  

ΑΝΩΓΗΣ
ΕΡΥΣΣΟ
Υ
ΗΡΑΚΛΗ

ΠΡΟΝΝΟΙ
ΦΩΚΑΤΑ
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
-
6-0
3-1
0-2
0-4
2-0
2-2
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
1-3
-
0-2
1-4
1-7
1-2

ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ

0-0
-
2-1
1-1

0-2
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ

3-0
3-1
-
2-1
5-1

ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
3-0


2-0
-
3-0
3-3
 ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4-0
2-0
2-1

2-3
-
0-2
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
4-1
3-1
3-0
1-2
1-4

-

 



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.