ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ



Σε μια τυπική διαδικασία, χωρίς τίποτε το αξιοσημείωτο εκτός του γκόλ που πέτυχε ο Παλληξουριακός ,εξελιχθηκε ο σημερινός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Παλληξουριακού και των Ομαλών. Ενα ματς που ανάγκασε τους φιλάθλους να… ψιλοπάρουν έναν… υπνάκο απ’ το ανούσιο θέαμα που ξετυλίχθηκε μπροστά τους.

Τελικά τα «ξυπνητήρια»… κουδούνισαν, μόλις ο δεινός  σκόρερ Παπαδάτος που μπήκε σαν αλλαγή άλλαξε λιγάκι τη ροή του αγώνα, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι των Ομαλών πιέζοντας περισσότερο, κάτι που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα και οι Ληξουριώτες έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Απολύτως καταπραϋντικό λοιπόν το γκολ του Παπαδάτου, που πάντα κρατά σίγουρα ζωντανές τις ελπίδες των Κόκκινων για είσοδο στα μπαράζ. Τα Ομαλά φάνηκαν κουρασμένα και χωρίς δύναμη και συνοχή στις γραμμές τους, ίσως γιατί ο στόχος της παραμονής επετεύχθη; Ίσως λόγω της έλλειψης προπονητή; Πάντως  σε αντίθεση με την τελευταία τους καλή εμφάνιση και τη νίκη που πέτυχαν επί του Παγκεφαλληνιακού, ήταν αρκετά μέτρια.
Ο Παλληξουριακός απ΄την άλλη ξύπνησε στο δεύτερο μέρος και με τις αλλάγες που πραγματοποίησε ο Θωμάς άλλαξε την αγωνιστική του διάθεση. Έτσι ήρθε η νίκη στο 76 με το γκολ του Παπαδάτου εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του πολύμπειρου Παγουλάτου.Τη νέα πνοή στην ομάδα του Ληξουριού έφερε ο Λυμπερόπουλος και ο Παπαδάτος που παίζοντας γρήγορα και έξυπνα ανάγκασαν τους κουρασμένους νεαρούς των Ομαλών να τους ακολουθούν χωρίς να μπορούν εύκολα να τους ανακόψουν.
Τα Ομαλά από την άλλη δεν είχαν ούτε μια ευκαιρία αφού η αμυντική γραμμή των Παλλικισιάνων αποσοβούσε κάθε ευκαιρία που προσπαθούσαν να αναπτύξουν οι Βουνίσιοι εν τη γεννέσει της.
Η συνέχεια αναμένεται δυσκολότερη για τους Ληξουριώτες αν θέλουν να παίξουν στα μπαράζ ενώ των Ομαλών πολύ ευκολότερη αφού έσωσαν την κατηγορία.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.