Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Άρωμα Ευρώπης ο ΝΟ Αργοστολίου 9-7 τον ΝΑΟ Κέρκυρας



Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου νίκησε εντός έδρας με σκορ 9-7 το ΝΑΟ Κέρκυρας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών!
Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 16 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας. Και αν δεν έχανε άδικα στη Θεσσαλονίκη από το Δικέφαλο του Βορρά (με το γκολ που μπήκε αλλά δεν μέτρησε) τώρα θα ήταν μόνη τέταρτη...

Ο ΝΟΑ παίζει την ερχόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα που είναι στην 6η θέση τέσσερις πόντους μακριά και αν καταφέρει να φύγει αλώβητος από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, τότε θα έχει κάνει το πιο μεγάλο βήμα για να μπει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Για τους Κεφαλονίτες ο αγώνας με τους πράσινους, που έχουν περισσότερες λύσεις ως ομάδα, είναι μια πρόκληση καθώς θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας. Το βέβαιο είναι οτι άγχος για το αποτέλεσμα δεν θα υπάρχει...
Το Αργοστόλι έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό πλέον και το δείχνει μέσα στην πισίνα, κερδίζοντας τα ματς των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών που ήταν με ομάδες που είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Και σήμερα, στο ντέρμπι του Ιονίου, τα πράγματα εξελίχτηκαν όπως ήθελαν στο ΝΟΑ που νίκησε το ΝΑΟ Κέρκυρας, δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό στην περιοχή. Ουσιαστικά, το Αργοστόλι κατάφερε να ελέγξει από την αρχή το ματς και να διατηρήσει ένα προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος, απέναντι στους νεοφώτιστους που σε ένα ακόμη ματς πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.
Η πρώτη περίοδος τελείωσε με 4-2 υπέρ της ΝΟΑ αλλα ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε στο 2ο οκτάλεπτο και η Κέρκυρα με επιμέρους 1-0, πήγε στην πεντάλεπτη ανάπαυλα με ένα γκολ πίσω στο σκορ. Και βέβαια το σκορ έδειχνε οτι το ματς ήταν ντέρμπι αλλά και πάλι ο ΝΟΑ ανέβασε ρυθμό στην 3η περίοδο, πηγαίνοντας στην τελική ευθεία του ματς με δυο γκολ μπροστά.
Ο ΝΑΟΚ δεν το παράτησε το παιχνίδι, δείγμα της καλής προσπάθειας, αλλά δεν μπόρεσε να "κλέψει" ένα πολύτιμο θετικό αποτέλεσμα μιας και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και τελικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
ΙΓΚΟΡ ΡΟΥΚΟΥΝΙΤΣΑ
Ο Ευάγγελος Δουδέσης σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι έδειξε την εκτελέστικη του δεινότητα, πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ για τους φιλοξενούμενος ο Παυλίδης πέτυχε επίσης τρία τέρματα.

Το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα μας έδωσε ο ΙΓΚΟΡ ΡΟΥΚΟΥΝΙΤΣΑ μιας και από εδώ και περά θα αγωνίζεται στην Ιταλία  και συγκεκριμένα στην ομάδα του ΚΑΛΙΑΡΙ.




Η ταυτότητα του αγώνα:
Α1 ανδρών-9η αγωνιστική
Δημοτικό κολυμβητήριο Αργοστολίου
ΝΟ Αργοστολίου-ΝΑΟ Κέρκυρας   9-7
Διαιτητές: Σταυρίδης- Μοιράλης
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 2-1, 3-3.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ε.Δουδέσης 3, Στελλάτος 2, Μπουρνάζος 2, Ρατσούνιτσα 1, Παπαδόπουλος 1.
ΝΑΟ Κέρκυρας (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Παυλίδης 3, Γαλανός 2, Μίσκοβιτς 1, Μεζίλης 1.
http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.