N.O.A :Ανδρεάκος: «Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη νίκη, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΝΟ Αργοστολίου, Θοδωρής Ανδρεάκος σε δηλώσεις του στο Aquaticsnews μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ΝΟ Χανίων. Ο νεαρός coach στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και τόνισε πως η μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου είναι αρκετά ενθαρρυντική και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.
«Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας
απειλήσει. Έχουμε ένα θέμα με την έλλειψη αποφασιστικότητας στην επίθεση και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεται ο καθένας. Μη ξεχνάμε βέβαια πως και ο τερματοφύλακας των σημερινών (σ.σ. χθεσινών) αντιπάλων μας είναι πολύ ικανός και μας δυσκόλεψε αρκετά. Είχαμε ανάγκη μια καλή εμφάνιση όπως η σημερινή, για να επιβραβευτεί και η καλή δουλειά που κάνουμε. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βγάλουμε αυτά που θέλουμε στο νερό. Η δικιά μας φιλοσοφία είναι να παίζουμε συνέχεια επιθετικά, χωρίς να μας νοιάζει το σκορ».
Ο τεχνικός του Αργοστολίου εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την φετινή πορεία της ομάδας: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον γιατί η ομάδα έχει καλό υλικό. Αποκτάμε σιγά σιγά ομοιογένεια, ενώ και τα νέα παιδιά έχουν πλέον προσαρμοστεί και βοηθάνε αρκετά πλέον. Μην ξεχνάμε και την σημαντική απώλεια του Πλατίδη που τον περιμένA q ουμε, και σίγουρα θα μας βοηθήσει αρκετά όταν επιστρέψει. Πάντως και το παιδί που αγωνίζεται τώρα ο Ντότσικας αρχίζει να δείχνει καλά σημάδια και επιβεβαιώνει το ρητό που λέει πως όποιος δουλεύει ανταμείβεται».
www.Aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.