«ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ »Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (3-3) ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΦΩΚΑΤΩΝ

Το απόγευμα της Κυριακής στις Κεραμειες τα Φωκατα υποδεχτήκαν τον Παπυργιακο στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής τις Β` κατηγορίας. Το ματς ήταν αρκετά καλό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τα  πάντα(3-3)  ,γκολ ,βαθμούς ,και  από ένα κάλο ημίχρονο η κάθε μια. Η δύναμη και το πάθος περίσσευε σε κάθε φάση , με αποτέλεσμα να δούμε ένα αρκετά καλό ματς με

αρκετές φάσεις, ωραία γκολ , και εναλλαγές στο σκορ.  Τα Φωακατα ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ στο  13` με πέναλτι που κέρδισε ο «γερόλυκος»  Λ. Βανδώρο, από τον Τουρλα, την εκτελέσει ανάλαβε  ο  Γ. Πολυδωράτος  πετυχαίνοντας το 1-0 για τα Φωκάτα. Η ομάδα τον Φωκατων συνέχισε να ασκεί πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων και να ψάχνει το δεύτερο  γκολ που θα της έδινε προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ένα φάουλ του Γαλιατσάτου θα περάσει ελάχιστα άουτ. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου  στο 50` τα  Φωκατα  κατάφερε να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα  με τον Σαρλανη  με κεφάλια ύστερα από κόρνερ (2-0).  Η ομάδα που Παπυργιακου προσπάθησε ν’ αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε και να μεταφέρει το παιχνίδι στα καρέ τον Φωκατων . Και τα κατάφερε πρώτα να μύωση το σκορ με τον Ερμάλ στο 55` όταν δεν αστοχούσε  σε  τε-τα-τετ  στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας τον Φωκατων  για να κάνει το (2-1). Στο 62`’, ο Ερμάλ  έκανε ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο σώματα των αμυντικώς και ο επερχόμενος  Στρακάτος με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους (2-2).  Ο Παπυργιακος θα κάνει την ολική ανατροπή με τον πρωταγωνιστή του αγώνα  Ερμαλ στο 70` με απ`ευθείας  εκτελέσει φάουλ από πολύ πλάγια αριστερά(2-3). Στο 78` θα έχουν δοκάρι οι γηπεδούχοι ύστερα από άτσαλο διώξιμο των αμυντικών του Παπυργιακου. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 82` με λυτρωτή τον  Κουρκουμέλη που με διπλή προσπάθεια θα καταφέρει να ισοφάριση σε (3-3).
  Φωκάτα:(Μ.Αθηναίος), Δίλαλος, Στροφύλλιας (31΄λ.τ. Σέρρας Π.), Χασαναϊλάι, Μάστορας, Βαλλιανάτος  (76΄Κουρκουμέλης Ι.), Πολυδωράτος, Σταμένης, Κόμητας, Βανδώρος Λ. (46΄Σαρλάνης), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
Παπυργιακός:(Καρούσος Π.), Μενεγάτος, Βασσάλας Σπ. (23΄Χατζηφωτιάδης), Απέργης, Τούρλας Τ., Παγουλάτος Θ. (85΄Βασσάλας Γ.), Ερμάλ, Κλωνής (57΄Τρίτσης Χρ.), Ψαχούλιας, Στρακάτος, Παγουλάτος Δ., Κουμαριώτης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.