Δυνατές στιγμές στο φινάλε των Κωπηλατικών Αγώνων!



Οι... κεφαλλονίτες τελικά ξέρουν να τραβούν καλό κουπί! Τόσο ο ΝΟΚΙ, όσο και ο ΝΟΑ κατάφεραν να διακριθούν στους αγώνες της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας, κατακτώντας χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα.

Στην εκδήλωση των απονομών, η οποία έγινε στο Κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το παρών έδωσαν και βράβευσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος του ΝΟΚΙ Αλέξανδρος Καλλίνικος, αλλά και το προεδρείο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Παρόντες επίσης οι αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου και Σπύρος Κουνάδης, αλλά και ο υποδιοικητής της Ναυτικής Σχολής. Πολύς κόσμος έδωσε το παρών στις απονομές, στις οποίες συμμετείχε και ομάδα από την Κύπρο, ενώ πριν τις απονομές χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλαχάτων ο «Αίνος».
 

Με πολύ δυνατές στιγμές έκλεισε σήμερα το πρωί η 7η Συνάντηση – Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΝΟΚΙ και η ΕΚΟΦΝΣ.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Σήμερα ημέρα των τελικών, είδαμε σπουδαίες κωπηλατικές μάχες στον Κούταβο, πανηγυρισμούς και απογοητεύσεις, γέλια και δάκρυα.
Ηταν μια γιορτή της κωπηλασίας, όπου πήγαν πολύ καλά και οι δύο ομάδες της Κεφαλονιάς (ΝΟΑ και ΝΟΚΙ), καθώς αμφότερες κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα.
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε με ενθουσιασμό τους αγώνες, συμμετέχοντας και εκείνος με τη σειρά του στα δρώμενα, ενώ παρόντες ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.
ΠΗΓΗ: http://www.inkefalonia.gr/

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.