Στον «αέρα» τα πρωταθλήματα πόλο (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ!)



Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποτελεί ο χρόνος έναρξης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης στην Α1 Ανδρών και Γυναικών. Κι αυτό γιατί αυτή τη στιγμή το τοπίο είναι θολό με τη λειτουργία των κολυμβητηρίων τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία ακόμα δεν έχει κάνει τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, με τα σωματεία να έχουν αρχίσει μέσα στα δικά τους προβλήματα την προετοιμασία τους, αλλά να μη γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά και στα κολυμβητήρια με την κατάσταση να γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερη αναφορικά με την ομαλή λειτουργία τους, καθώς τα ευρώ της πολιτείας δεν υπάρχουν προκειμένου να εφοδιάζονται με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο για τη θέρμανση του νερού.
«Χωρίς... έδρες»

Μαζί με τους παίκτες και τους προπονητές των σωματείων όμηροι σε αυτή την τραγική κατάσταση βρίσκονται και στην ομοσπονδία όπου το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν στάση αναμονής για τις εξελίξεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. «Πώς να ξεκινήσουμε να κάνουμε τις κληρώσεις και να αρχίσουμε τα πρωταθλήματα όταν οι μισές ομάδες στην Α1 Ανδρών και στην Α1 Γυναικών αδυνατούν αυτή τη στιγμή να δηλώσουν έδρες, όπως ορίζει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων. Το ταμείο της ομοσπονδίας είναι άδειο και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις με τις επιχορηγήσεις» δηλώνει στο «Goal» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος.
Το... δροσερό Παπαστράτειο
Αναφορικά με το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν τελικά η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου άνοιξε ξανά τις κάνουλες για τη θέρμανση του νερού. Προ ημερών φάνηκε ότι βρέθηκε λύση, μετά την επικοινωνία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη με τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ, Χάρη Σαχίνη, για τις οφειλές, αλλά δεν είναι τόσο ζεστό όσο θα έπρεπε.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν προπόνηση στο Παπαστράτειο με το νερό να είναι δροσερό αλλά υποφερτό αλλά επικρατεί ένα αλαλούμ, καθώς από τη ΓΓΑ θεωρούν ότι το θέμα των οφειλών λύθηκε, αλλά από την άλλη κανείς να μη γνωρίζει εάν τελικά η ΔΕΠΑ έδωσε αέριο. Κι αυτά τη στιγμή που η ελληνική ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχεται την ελβετική Κρόιτσλινγκεν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν τελικά ο αγώνας γίνει στον Πειραιά, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.
πηγη: sentragoal.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.