Δ.Τ.: Ν.Ο.Κ.Ι




Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΚΙ ΤΙΜΗΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το ΔΣ του ομίλου μας συγχαίρει τις αθλήτριές μας Αλιβιζάτου Ιουλία και Γκισγκίνη Ειρήνη καθώς και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Καλαμαρά Κατερίνα και Κουμπλή Στέλλα που απάρτιζαν το πλήρωμα της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου νεανίδων, οι οποίες κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Plovdiv της Βουλγαρίας στις 8-9/09/2012.Τους ευχόμαστε να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Συγχαίρουμε βεβαίως όλους τους αθλητές-τριες της Ελληνικής αποστολής και ιδιαίτερα την άλλη κεφαλονίτισσα Παπαντωνάτου Λουίζα για την προσπάθειά τους και τις διακρίσεις τους.
Αυτά τα αποτελέσματα όμως ήρθαν από τις άοκνες προσπάθειες και την μεθοδικότητα των προπονητών μας Γ.Τσιομπανίδη και Π.Γαβριηλίδη τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Κ.Ι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.