ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...





Με  αισιοδοξία  και  θέληση από όλους μας, για μια καλή  ποδοσφαιρική  χρόνια, αρχίζει το  Σαββατοκύριακο  η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα (αλήθεια  ποια ?) του νησιού  μας .
Σέντρα  λοιπόν με το κύπελλο  Κεφαλονιάς , με την αγωνιά  όλων  να επικεντρώνετε  στην εικόνα,  που  θα  παρουσιάσουν  οι ομάδες τους  την  φετινή  χρόνια, καθώς και ποια θα έχει την διάρκεια για  να φτάσει  στην  κατάκτηση  τίτλων.  

Το  πρώτος  χρονικά  παιχνίδι  είναι το Σάββατο στης  16:30 στο Δακ. Αργοστολίου ανάμεσα  στον
Α.Ο.Κ.Ι. και τον ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ . Δυο από μεγαλύτερα  σωματεία του νησιού μας . Ο γηπεδούχος  Α.Ο.Κ.Ι.  κράτησε τον περσινό του κορμό  και προσέλαβε  έναν από τους καλύτερους  προπονητές  που έχουν έρθει  ποτέ στο νησί  μας των κ. Τογια  , και αισιοδοξεί να κατακτήσει όλους τους εγχώριους  τίτλους . Απουσίες αρκετές και σημαντικές για τον ΑΟΚΙ σε αυτό το ματς .   Από την άλλη ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  αν και έχασε  το καλοκαίρι  δυο σημαντικούς  ποδοσφαιριστές του (Πρεντανο και Γαλανο) θεωρούμε ότι θα είναι αρκετά δυνατός  και με κάστρο  το γήπεδο του Άγιου Αντωνίου θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν  σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Σε αυτό το ματς οι Ληξουριοτες κατεβαίνουν  σχεδόν  πλήρης με στόχο  ένα  καλό  αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό.

Άλλο ένα ματς θα δούμε το Σάββατο στο Δακ  Αργοστολίου  με το φως των προβολέων στης 19:00 ανάμεσα στην ΣΑΜΗ και  την πολλά  υποσχόμενη και με αρκετές και εντυπωσιακές για τα εγχώρια δεδομένα  μεταγραφές  Α.Ε.Κ.  Οι  Σαμικοι  με τα πολλά  νέα  παιδιά  μιας και από την περσινή ομάδα  λείπουν για  σπουδές   σημαντική παίχτες , και με αρκετή όρεξη  για μπάλα θα έχουν λόγο στο πρωτάθλημα. Μεγάλο  μειονέκτημα  για την ομάδα  είναι το γήπεδο. Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν είναι το φαβορί   αλλά έχει αρκετή όρεξη για μπάλα. Η Α.Ε.Κ. από την άλλη  σάρωσε στις μεταγραφές  και δείχνει  να είναι το απολυτό φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Το δίδυμο  Κουμαριωτη , Παπαδατου ,έχουν  βάλει τον πήχη ψιλά, είναι  αρκετά  φιλόδοξοι,  έχουν όρεξη για μεγάλα πράγματα,  αρκεί να έχουν υπομονή, και να συγκρατούν τα νεύρα τους. Απουσίες αρκετές για την ΑΕΚ , αλλά έχει πάγκο αρκετά κάλο για να τους αναπλήρωση θεωρούμε ότι είναι το απόλυτο  φαβορί .      

Την Κυριακή  το πρωί 11:00 στο Δακ  Αργοστολιού  η  ΑΝΩΓΗ  υποδέχεται την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ . Στην  ΑΝΩΓΗ  το κύριο βάρος θα πέσει στα νέα παιδιά  για να φτιάξουν μια ομάδα για να μπορέσει  να σταθεί στο πρωτάθλημα της  Β` Κατηγορίας  και να διεκδικήσει την άνοδο .Σε αυτό το παιχνίδι η ΑΝΩΓΗ  είναι το αουτσάιντερ  . Για την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ τα πράγματα είναι  διαφορετικά. Η ομάδα της Λιβαθους είναι από τα μεγάλα ονόματα του κυπέλλου και του  πρωταθλήματος. Με αρκετές  αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της από την περσινή χρόνια και με  οδηγό στον πάγκο των Δ. Ζυσιματο θα προσπαθήσει να  διεκδικήσει όλους τους τίτλους . Στον αγώνα με την ΑΝΩΓΗ είναι το αφεντικό .

Και κλείνουμε το πρώτο Γκρουπ αγώνων  με τον ματς  ανάμεσα στα ΟΜΑΛΑ και τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ που θα διεξήχθη στο Δακ Αργοστολίου το απόγευμα της Κυριακής 16:30.  Στα ΟΜΑΛΑ φέτος  έγιναν  αρκετές  αλλαγές , διοικητικές , προπονητή, και σε έμψυχο  δυναμικό.  Σχετικά είναι μια εντελώς  νέα  ομάδα  που θέλει αρκετό  χρόνο για να δέσει   και να διεκδικήσει  πράγματα. Οι νέα διοίκηση από ότι έχουμε μάθει έχει  όρεξη , και με την Βοήθεια  του προπονητή που το έχει πάρει  ζεστά το όλο θέμα θα βρουν την φόρμουλα για νέες  επιτυχίες . Ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος  αλλά μπάλα είναι . Ο ΠΑΓΚΕΦΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  και αυτός με πολλά νέα πρόσωπα που τα περισσότερα προέρχονται από τις ακαδημίες  του ,αλλά με έναν αξιόλογο προπονητή  παιδαγωγό, και με μπούσουλα την περσινή χρόνια, που ήταν από της ομάδες που έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που του αξίζει. Για τον αγώνα με τα Ομαλα θεωρούμε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη.    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.