Δ' Εθνική: Στις 24/9 η κλήρωση, ματαίωση για τον 2ο όμιλο



Ελλιπής θα είναι και η φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει η διαδικασία και για τους δέκα ομίλους στην εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας. Κατά τη σημερινή τους συνεδρίαση, τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν την απόφαση να μην συμπεριλάβουν τον 2ο όμιλο στη διαδικασία, ακριβώς λόγο της εκκρεμότητας που υπάρχει στην περίπτωση του Μακεδονικού Νεάπολης. Έτσι, τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ
στο Γουδή θα κληρώσει για τους υπόλοιπους εννέα ομίλους, με τον Βαγγέλη Τοπολιάτη και τους συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) να περιμένουν την απάντηση της FIFA στο έγγραφο που έχει αποσταλεί από την ΕΠΟ και αφορά στην υπόθεση του σωματείου της Θεσσαλονίκης. Η τριμελής Επιτροπή φέρεται να είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα και εν συνεχεία θα πράξει αναλόγως. Κατά τα άλλα, η χθεσινή συνεδρίαση δεν έφερε κάτι νεότερο.


Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής
  Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομίλων του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2012-2013 θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 24/9/2012 και ώρα 13:00 στα Γραφεία τις ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Ωστόσο, δεν θα διενεργηθεί κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου ομίλου, της οποίας κλήρωσης η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.