Ν.Ο.Α. : ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΥΡΛΙΑΦΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗ


Η εβδομάδα που ξεκίνησε χθες είναι η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου, και οι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το Αργοστόλι με νέο προπονητή πλέον (μάλλον τον Ανδρεάκο), δείχνει να ανανεώνεται.
Διατήρησε στο ρόστερ κάμποσους παίκτες από την περσινή ομάδα, ενώ πολύ σημαντική προσθήκη είναι αυτή του Παπαδόπουλου από το Π. Φάληρο. Επίσης, πρόταση έχει γίνει και στους
Κουρλιάφτη και Κατσιαούνη, οι οποίοι αναμένεται να απαντήσουν άμεσα.
Φεύγει από το Αργοστόλι ο Ζ. Αναστασιάδης, ο οποίος κατέληξε στον Πανιώνιο και ο Γ. Θωμάκος που ενδεχομένως κι αυτός να κλείσει την καριέρα του στην Ν. Σμύρνη.

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
Η νεοφώτιστη ομάδα της Ηλιούπολης, ήδη προέβη σε 2 πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις. Απέκτησε από τον ΠΑΟ τον Χριστόφορο Δερμιτζάκη και από την Βουλιαγμένη τον Ν. Κουλιεράκη. Και οι 2 κινήσεις είναι εξαιρετικές και δείχνουν ότι η ομάδα του Ν. Καραμάνη αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1.
Επίσης, στην Ηλιούπολη μεταγράφηκε και ο Πάνος Λάζαρης από την Γλυφάδα, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην Α1 (με ΠΑΟ και ΚΟΠΙ).
Στον ΠΑΟΚ καταλήγει μάλλον ο Αλιχανίδης και ο Σολανάκης, ενώ επαφές υπάρχουν και με τον Χατζηκυριακάκη ο οποίος είχε αγωνισθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν από 3 χρόνια. Επίσης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετακόμισε και ο Σιταρένιος από τον Πανιώνιο, αφού πλέον σπουδάζει στο εκεί Πανεπιστήμιο.
Στην Κέρκυρα παρέμεινε προπονητής ο Τζώρτζεβιτς ο οποίος θα φέρει Σέρβο ξένο στο νησί. Στην νεοφώτιστη ομάδα δεν φαίνεται πλέον να παίξουν οι Λαγωνικάκης, Φράγκος και Τέτερης.
Εχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με παίκτες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και αναμένονται απαντήσεις πολύ σύντομα.
Από το Π. Φάληρο εκτός του Παπαδόπουλου, αποχωρεί και ο Δικαίος, ο οποίος πάει για Αμερική.
Πάντως η ομάδα του Κ. Λούδη προχώρησε σε μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στο Π. Φάληρο, θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο οι Καπότσης (έπαιξε στην Σύρο φέτος) και Δραγόνας του ΠΑΟ. Επίσης πολύ κοντά βρίσκεται και ο Λ. Λύκαρης που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Λάρισα.
Στα Χανιά επέστρεψε ο Αντώνης Βλοντάκης, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.