Ν.Ο.Α : Διεξαγωγή Σχολής Διαιτησίας Υδατοσφαίρισης στο Αργοστόλι

 











Με μεγάλη μας ικανοποίηση ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ) αναγνωρίζοντας ότι η Κεφαλονιά βρίσκεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία και ότι παραμένει και για την επόμενη χρονιά και σεβόμενοι το χώρο μας, αποφάσισε τη διεξαγωγή Σχολής  Διαιτησίας Υδατοσφαίρισης στο Αργοστόλι κατά το χρονικό διάστημα 11-13 Μαΐου 2012.
Καλούμε όσους – όσες επιθυμούν να συμμετέχουν και κάποτε αφού αποφασίσουν να διαιτητεύσουν αγώνες υδατοσφαίρισης και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο,  να προσέλθουν στα γραφεία του Ομίλου μας καθημερινά για να καταθέσουν  αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (www.sedy.gr).
          Με τη συμμετοχή σας η Κεφαλονιά μας θα έχει διαιτητές όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ αλλά και στο υγρό στίβο.   Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι ανεβαίνει το επίπεδο και αναγνωρίζεται η αθλητική προσφορά στον τόπο μας.
Τις έντυπες φόρμες συμμετοχής καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να τα βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΣΕΔΥ:  www.sedy.gr.


                                                                             Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.