Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Την Κυριακή το μεσημέρι 15:00 στο γήπεδο του αγίου Αντωνίου  ο Παλληξουριακος φιλοξενεί την Σάμη στα πλαίσια του δευτέρου αγώνα για των τελικό του πρωταθλήματος της Β` κατηγορίας.   
Μετά από το πρώτο συγκλονιστικό όπως εξελίχθηκε  ματς στον Καραβομυλο μεταξύ του Α.Ο ΣΑΜΗΣ & ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ  η δυο ομάδες  ξανασυναντιούνται  αυτή τη φορά στην έδρα  του ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ σε ένα παιχνίδι  όπου  και η δυο ομάδες  θέλουν  να πάρουν  ότι  καλύτερο  από το ματς  μιας και ένα καλό αποτέλεσμα  θα δώσει  ψυχολογία   στην  ομάδα  που θα τα καταφέρει  και θα πάει  με άλλον  αέρα στο τρίτο ματς που θα γίνει  στον Καραβομυλο . Και οι δυο ομάδες που απέδειξαν και από το πρώτο ματς ότι άξιζαν την άνοδο και ελπίζουμε να δούμε δυο ακόμα όμορφα ματς. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ κ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ? ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ -ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ.ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΣΑΜΙΚΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΝΤΑΗ!ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΗΝ ΕΑΚ ΚΑΙ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Α Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Κ ΣΤΗΝ Β ??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Β ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Κ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ