Α2`ΕΣΚΑΗ:Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστική


Η 22η παράσταση στο συγκλονιστικό και άκρως αμφίρροπο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, που κάθε εβδομάδα μας προσφέρει συγκινήσεις. Από το πρόγραμμα της Τετάρτης δεσπόζει η δύσκολη δοκιμασία του Υπερίων, που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τα «πληγωμένα» Αραχωβίτικα/Ακταίο, που θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον
συγκεντρώνει και το παιχνίδι Ίφιτος-Ιτιές, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν τη νίκη-οξυγόνο και τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν την 3η θέση και τις λιγοστές ελπίδες για απευθείας άνοδο. Από εκεί και πέρα ο πρωτοπόρος Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ έχει εύκολο απόγευμα εκτός έδρας με τα Ροΐτικα. Ο θάνατος σου η ζωή μου για το ζευγάρι Αχαιός Σαρ.-Αχαιός ’47 . Ο  Δικέφαλος υποδέχεται την ΣΦΗΚΑ που καίγετε για την νίκη αν θέλει να είναι στο κόλπο τον πλέι-οφ ανόδου. Ο Σπόρτιγκ υποδέχεται τον Πανελλήνιος με τους φιλοξενούμενους να θέλουν νίκη για να έχουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία .   
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 21/3
6μ.μ.: Αραχωβίτικα-Υπερίων: Δαρλαμήτσος-Θεοδωρόπουλος
7μ.μ.: Αχαιός Σαρ.-Αχαιός ’47: Κρεσταινίτης-Λογοθέτης
8μ.μ.: Ίφιτος-Ιτιές: Τσούνας-Ντίμος
8μ.μ.: Δικέφαλος-ΣΦΗΚΑ: Παναγιώτου-Καρακάσης
8.30μ.μ.: Σπόρτιγκ-Πανελλήνιος: Αναγνωστοπούλου-Καρπάνος
9μ.μ.: Ροΐτικα-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ: Αθανασόπουλος-Κοτσίρης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.