Δ` ΕΘΚΙΚΗ : ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΜΕ 2-1




Άνοιξε το πρωί στις 10.30 στο Γύθειο η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Δ΄ εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Γυθείου επικράτησε του ΑΟ Εικοσιμίας 2-1 κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του. To παιχνίδι είχε δύο "πρόσωπα" με τους γηπεδούχους να είναι εξαιρετικοί έχοντας συντριπτική υπεροχή και σημειώνοντας δύο γκολ (κι ένα δοκάρι) στο πρώτο 45λεπτο και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το ματς στο δεύτερο, σημειώνοντας ένα
γκολ και απειλώντας για την ισοφάριση.  Οι νικητές στο 2΄ είδαν σουτ του Σαμπατάκου να σταματά στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
 Στο 11΄ ο Πλεμμένος με πλασέ από κοντά σημείωσε το 1-0, για να έρθει στο 34΄ ο Σαμπατάκος με παρόμοιο τρόπο να σημειώσει το 2-0, μετά από έξυπνη κάθετη πάσα του Τζανετάκου.
 Στο 50΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ωραίο σουτ έξω απ' την περιοχή του Μπούσι (2-1), όμως μέχρι το τέλος δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.