Α.Ε.Κ -Α.Ο.Κ.Ι


Ξεκίνημα μπαράζ και από νωρίς φάνηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα εξελιχθούν σε ντέρμπι .      Έτσι και το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΟΚΙ όπου είδαμε ένα δυνατό  ματς , με του δυο μονομάχους  να φοβούνται ο ένας τον άλλων .Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή  του ματς  χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κάτι σωστό στην τελική προσπάθεια. Διαμαρτύρεται για ένα γκολ που δεν μέτρησε
 .Από την άλλη  ο ΑΟΚΙ  μόνο με την εμπειρία κάποιον ποδοσφαιριστών του κατάφερε να βρίσκετε μπροστά στο σκορ. Στο 19΄ ο Κόμητας  με σουτ ωραίο  στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουμαριώτη.
.Στο δεύτερο μέρος και πάλι  η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και φαινόταν  ότι  κάτι θα μπορούσε να κάνει αλλά και πάλι υστερούσε στο καθαρό μυαλό στην τελική  προσπάθεια .Το ΑΟΚΙ από την άλλη προσπαθούσε να διαφυλάξει το 1-0 και να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση .Και ενώ το ματς έφτασε στο 1-1 με γκολ από τον Κρούτη με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά , το ΑΟΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΜΟ ενός  γκολ στο τέλος  του παιχνιδιού . Πάντως το μόνο σίγουρο είναι  ότι και τα υπόλοιπα παιχνίδια  θα έχουν πολύ αμφίρροποι εξέλιξη .
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης),Κουμαριώτης Αγγ., Στεφανάτος, Γασπαρινάτος (71΄Κουμαριώτης Παν.), Καλπάκης, Χασάη, Κόλλιας, Λούλουδας, Κρούτη, Ζαμπαύτης, Παπαϊωάννου (λ.τ. 46΄Παπαδάτος Σπυρ, 81΄Κοτίνης).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος),Μαρκαντωνάτος, Τζάκης, Tanushaj, Χαλιώτης, Μεσοροπιάν, Φωκάς, Λαμπρόπουλος, Κόμητας (66΄Κανάκης), Πολλάτος Αλεξ. (71΄Πολλάτος Δημ.), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Γιαν.(78΄Γεωργόπουλος).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.