ΑΒΑΝΤΑΖ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ



 Ο Παλληξουριακος  έκαναν το πρώτο βήμα στην υπόθεση πρόκριση στον τελικού του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ, καθώς την Κυριακή το πρωί επικράτησε  στην Ιθάκη της τοπικής Προόδου με 0-1.
Η ομάδα του Ληξουρίου μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγήθη μόλις στο
8`  με κεφαλιά του Μαυροειδή  ύστερα από κόρνερ του Καμινάρη. Μετά το γκολ ο αγώνας έγινε αρκετά δυνατός με αποτέλεσμα να  έχουμε μόνο δυο αξιόλογες   φάσεις μπροστά στις δυο εστίες μια για κάθε ομάδα .Στο 25` σουτ του Μαρκάτου Σπ  περνά διπλά από το δοκάρι του Τσιντηλας Γ ,και στο 30' η κεφαλιά του Τόφαλου βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακου .  Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Παλλξουριακου να έχει την πρωτοβουλία τον κινήσεων και στο 60` έχει δοκάρι με τον Λυμπερόπουλο , ενώ ακυρώθηκε σωστά τέρμα για την Πρόοδο ως οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του χάνει ο Παλληξουριακος με τον Λυμπερόπουλο. Στο 65`ο Παπαδόπουλος για την Πρόοδο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη και στο 88` την άγουσα για τα αποδυτήρια θα πάρει  και ο Παπαδάτος  για τον Παλληξουριακό.  Το τελικό σφύριγμα του Διαιτητή Λουκερη βρήκε τον Παλληξουριακο να παίρνει μια μεγάλη και δικαία νίκη .  
ΠΡΟΟΔΟΣ:Τσιντηλας Γ., Παπαδοπουλος Α., Δοριζας Π., Βασιλακης Γ., Λαγκαδας Κ., Πρεβεζιανος Β., Qoraj R., Tσαμης Η., Τοφαλος Μ.(Ηλιοπουλος Χ.), Τσιρος Α. (Κωστοπουλος Δ.), Βλασσοπουλος Σ.,
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λαδας Ι.,Λαδας Ι. (Λυμπεροπουλος Κ.,), Μαυροειδης Χ., Μαζαρακης Γ (Αδηληνης Χ.), Πρεντανος Δ., Γαλανος Δ., Παπαδατος Δ., Καμιναρης Δ., Κατσιβελης Π.(Γαβαλας Α.), Μαρκατος Σπ., Μαρκατος Σωκ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.