ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μαύρο... το μέλλον του

Αναστέλλονται τα πρωταθλήματα Β΄- Γ΄ εθνικής λόγω οικονομικών προβλημάτων



Συνάντηση με επίκεντρο τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν η Σούπερ Λίγκα, η Football League και ο ΠΣΑΠ. Το συμπέρασμα είναι πως αν οι χορηγοί δεν ανταποκριθούν το μέλλον δεν είναι καλό..
Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία και ανέφερε:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα θεσμική συνάντηση μεταξύ της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ, η οποία ανέδειξε το μέγεθος και τη σοβαρότητα των προβλημάτων οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρε:  


Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.