Διαγόρας Βραχνέικων – Εικοσιμία 3-0




 3         -          0










Πολύ καλά στάθηκε η Εικοσιμία απέναντι στο Διαγόρα και θα μπορούσε να επιστρέψει με κάτι καλύτερο . Η αγωνιστική της απειρία και τα πολλά λάθη των ποδοσφαιριστών της έπαιξαν καταλυτικό ρολό στο αποτέλεσμα       Σίγουρα το βαρύ σκορ δεν ανταποκρίνεται με την εικόνα του αγώνα και την ομάδα μας παρά την καλή της εμφάνιση να γυρίζει και πάλι με άδεια χέρια.

·         Στην 2η θέση του 6ου ομίλου ανέβηκε ο Διαγόρας Βραχνέικων μετά τη νίκη του με 3-0 απέναντι στην Εικοσιμία  
Ο Διαγόρας Βραχνέικων για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου όπου πήρε την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 3-0 της Εικοσιμίας και βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.
·         Οι φασεις του αγωνα
Στο 44’ ο Νάτσης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, κάνοντας το 2-0 με τον Νικολόπουλο.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 57’ με γκολ του Ανδρεόπουλου. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς ο Ντινόπουλος αποβλήθηκε στο 80’.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Λιούρδης, Ντινόπουλος, Μπίζος, Νικολόπουλος (75’ Γεωργίου), Αμπατζής, Παπαδόπουλος, Λάζαρης, Νίκας, Νάτσης (86’ Παναγόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ανδρεόπουλος (85΄Τσούτης)
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Άνινος, Κουμπαριώτης, Πουλάκης, Ντουκάι, Μινέτος, Αλεξανδράτος, Πολάκης, Αποστολάτος (46’ Κοσιανός), Αντωνάτος, Μπούσι (83΄Χαραλάμπογλου), Ψαριανός (46’ Γεροσιμάτος)

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ .Υ.Σ.ΟΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...21 ΑΕΤΟΣ.ORIGINAL..