ΤΡΙΑ «ΓΚΟΛ» Η ΣΑΜΗ ΤΡΙΑ «ΔΟΚΑΡΙΑ» Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ




Η ομαδα της Σάμης παρόλο που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Πυλαριακου με 3-0.Στο πρώτο ημίχρονο η Σάμη μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε μόλις στο πρώτο λεπτό να ανοίξει το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟ με κεφαλια. κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ  μετά απο ωραία καθετή μπαλιά του ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ. Απο εκείνο το σημείο η Σάμη είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να απειληθεί η εστία της. Το δεύτερο ημίχρονο και ενώ ολοι πίστευαν οτι ο αγώνας θα κυλούσε για τους γηπεδούχους ομαλα, ο Πυλαριακος ηταν αυτός που φαινόταν μέσα στο γηπεδο.Και με αιχμή του δόρατος τον ΝΙΚΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες έχοντας και 3 δοκάρια . όπως γίνετε  πάντα στο ποδόσφαιρο όταν κάποιος χάνει τις ευκαιρίες ο
αντίπαλος είναι αυτός που επιτυχαίνει  το γκολ .Έτσι σε μια αντεπίθεση μετά απο καθετή πάσα του ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ πάλι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ με ωραίο πλασέ στην κίνηση κλείδωσε την νίκη για τους γηπεδούχους  κάνοντας το 3-0.Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να κάνουν το 5 στα 5 και να ετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι  με τον ΗΡΑΚΛΗ στον ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ .        


 Α.Ο. Σάμης:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καππάτος, Ζησιμάτος, Αυγερινός, Μeills, Βιτωράτος Κ., Αλυσανδράτος Δ. (60΄Βιτωράτος Κ), Γερολυμάτος, Αμούργης Αρ., Αμούργης Γ. (88΄Μωραίτης Κ., Περιβολάρης.
Α.Ο. Πυλλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Αλυσανδράτος Μ., Γασπαρής Αλ. (46΄Μιχελής Β.), Κουλουμπής Αθ., Ποταμιάνος, Καρούσος, Παπαδάτος, Βallaj (35΄Papa V.), Κουγιανός, Σταμούλης Παν., Σταμούλης Ν., Γονατάς Β..                                                                                                                                                                             
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.