Ν.Ο.Α : ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΤΟΣ 15:00


Την Τετάρτη 30/11/11 συνεχίζετε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1` Πόλο με σημαντικά παιχνίδια . Ο Ν.Ο. Αργοστολιού αγωνίζεται εντος έδρας με τον πάλε ποτέ «Αυτοκράτορα» του Πόλο Εθνικό  που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει  αρκετά προβλήματα.
Ο O Εθνικός στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης αποκαλείται «Αυτοκράτορας» λόγω της σχεδόν απόλυτης κυριαρχίας του τις δεκαετίες '50, '60, '70 και '80 και της κατάκτησης των περισσοτέρων τίτλων (49)
- 37 πρωταθλημάτων και - 12 κυπέλλων Ελλάδος από κάθε άλλη ομάδα.
Το παιχνίδι θεωρητικά είναι εύκολο μιας και η ομάδα του Εθνικού βρίσκετε στην τελευταία θέση δίχως βαθμούς. Η τυπικά γηπεδούχος  Χίος φιλοξενεί τον Ν.Ο. Πατρών στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου (εκτίει ποινή δυο αγωνιστικών) με τους Χιώτες να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο ΠΑΟΚ αναμετράτε με τον
πολύ καλό Πανιώνιο στην Θεσσαλονίκη με τους Νεοσμυρνιωτες να έχουν σαφές προβάδισμα.  Το Παλαιό Φάληρο φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με τους «Πρασίνους» να μην έχουν αλλά περιθώρια για απώλειες. Τα Χάνια αντιμετωπίζουν το Καλαμάκι στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου μιας και το κολυμβητήριο Χανιών δεν λειτουργεί προσωρινά. Τα Χάνια έχουν περισσότερες ελπίδες για να πάρουν την νίκη. Και τέλος το μεγάλο παιχνίδι τις αγωνιστικής γίνεται στον Πειραιά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν γνωρίσει  την ήττα . Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκό και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη η «μπέμπηδες» του Τεό Λοράντου ,μετά την εντυπωσιακή νίκη επί  του Πανιωνίου θέλουν να δείξουν ότι φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα .  
Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής θα ακολουθήσει περίπου δίμηνη διακοπή (μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου), λόγω της προετοιμασίας και της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών είναι το εξής:

Ημερομηνία
     ΩΡΑ
Κολ/ριο
Αγώνας
Διαιτητές
30/11/2011
     15:00
Κολ/ριο
Αργ/λιου
Ν.Ο.ΑΡΟΣΤΙΛΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ  
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ    
30/11/2011
     15:00
Κολ/ριο
Φαληρου
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ  
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΥΧΡ/ΛΟΣ   
30/11/2011
     16:30
Κολ/ριο
Πτολεμαϊδας
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ
ΜΟΝΙΟΥΔΗΣ    
30/11/2011
     17:15
Κολ/ριο
Πειραιά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
  ΚΟΥΡΕΤΑΣ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  
30/11/2011
     19:00
Κολ/ριο
Φαληρου
Π.ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΟΙΡΑΛΗΣ
ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ   
30/11/2011
     17:00
ΚΟΛ/ΡΙΟ
Φαληρου
Ν.Ο.ΧΑΝΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ  
ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.