Κεφαλονίτικη ιδέα εντυπωσίασε το αφεντικό της F1!

Μπέρνι Έκλστοουν
Διαβάστε πως δύο... δαιμόνιοι Κεφαλονίτες εντυπωσίασαν το "big boss" της F1, Μπέρνι Έκλστοουν, ο οποίος παραθέριζε στο όμορφο νησί.

Ο Μπέρνι Έκλστοουν, το μεγάλο αφεντικό της F1, διάλεξε για άλλη μια φορά την Κεφαλονιά για να περάσει μερικές μέρες από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αυτή την φορά όμως δεν εντυπωσιάστηκε μόνο από τις πανέμορφες της παραλίες και την περίφημη κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, αλλά και από μια ιδέα που έχουν υλοποιήσει δύο άνθρωποι που κατάγονται από νησί του Ιουνίου.
Ο λόγος για την παγκόσμια καινοτομία Ecoformula (www.ecoformula.gr), δηλαδή του πρώτου αγωνιστικού μονοθέσιου στον κόσμο που κινείται με εναλλακτικά καύσιμα!
Εμπνευστές και συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας καινοτομίας είναι δύο Κεφαλονίτες, οι Σταύρος Τραυλός και Παναγής Στρατιώτης, που μόλις είδαν τον Έκλστοουν στο λιμάνι του Αργοστολίου δεν έχασαν την ευκαιρία και τον πλησίασαν για του πιάσουν κουβέντα.
Οι δυο Κεφαλονίτες ανέλυσαν στον Βρετανό τα σχέδια τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula με οικολογικά μονοθέσια, με το αφεντικό της F1 (που συνοδευόταν από τον Κρίστιαν Χόρνερ της πρωταθλήτριας Red Bull) να δείχνει εντυπωσιασμένος.
Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους... δαιμόνιους Κεφαλονίτες, ενώ ζήτησε αναλυτικά στοιχεία για να τα μελετήσει όταν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο!
"This is the future and I believe you know it", ήταν το επιμύθιο της κουβέντας όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Τραυλός στον δημοσιογράφο Τάσο Μαγουλά.
"Για μας ήταν μία μοναδική ευκαιρία έστω και στο όρθιο να ενημερώσουμε τον κορυφαίο παράγοντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το όραμά μας. Ελπίζουμε ότι θα έχει και συνέχεια αφού μας έδωσε όλα τα στοιχεία για να του αποστείλουμε και άλλο υλικό.
Ευτυχώς που δεν ήμασταν μόνοι στη συνάντηση διότι δεν νομίζω ότι θα μας πίστευε κανείς. Μακάρι από το εξωτερικό, μέσω αυτής της τυχαίας συνάντησης στα μέσα Αυγούστου, να έρθει η καλή είδηση για την προσπάθειά μας.
Σκοπός μας είναι να δείξουνε ότι οι Έλληνες και ιδιαίτερα εμείς στην περιφέρεια όπως είναι η Κεφαλονιά, μπορούμε να έχουμε καινοτόμες ιδέες, που αποφέρουν σημαντικά οφέλη για τον τόπο", τόνισε για την αναπάντεχη συνάντηση ο Σταύρος Τραυλός.
πηγη:WWW.SPORT 24.GR
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.