Ν.Ο.Κ.Ι:ΤΙΜΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΚΙ

Ολοκληρώθηκε το 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας παίδων κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην λίμνη της Καστοριάς στις 23 και 24 Ιουλίου 2011 με τη συμμετοχή πολλών σωματείων από όλη την Ελλάδα
Ο όμιλός μας συμμετείχε με 5 αθλήτριες και 2 αθλητές που με την καλή τους εμφάνιση κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

• Τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου κορασίδων 3η θέση στον τελικό με τις Αλιβιζάτου Ιουλία, Γκισγκίνη Ειρήνη, Αγγούρια Ζωή και Γασπαράτου Ελένη.
• Διπλό σκιφ παίδων 4η θέση στον τελικό με τους Αλυσανδράτο Ανδρέα και Κυριάι Αλέξανδρο.
Επίσης συμμετείχε στο σκίφ κορασίδων η Αγάθου Άννα η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο όμιλός μας για αυτή τους την επιτυχία τους συγχαίρει θερμά και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς να έχουν πάντα επιτυχίες τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ζωή τους.


Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στον προπονητή τους Γιώργο Τσιομπανίδη που έδωσε τις γνώσεις του για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, ανεξαρτήτως διακρίσεων, που προτίμησαν τον επίπονο δρόμο των προπονήσεων και όχι τον εύκολο του διαδικτύου και της καφετέριας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Κ.Ι.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.