Ξεκίνημα στα πλέι οφ με +21 για τον Α.Σ.Κ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε την αυλαία των πλέι οφ ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ-Η  ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ο οποίος επικράτησε με διαφορά 21 πόντων (77-56) της ΕΦΑ Αιγίου.
Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο την παρατεταμένη αγωνιστική της απραξία.
Ο Α.Σ.Κ., μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας παράλληλα προβάδισμα στο σκορ και έφτασε στο 53-39 στο 30’. Με τους  Συγγούρη και Κουρή να σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει  και έφτασε ακόμα και στο +23 (75-52), για να «κλειδώσει» τελικά στο +21.
Το θετικό ήταν πως ο προπονητής της ομάδας Πάνος Ματιάτος, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας,  οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά. Ουσιαστικά, όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν πήραν πολύ καλό βαθμό.

«Κάναμε καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ»
«Ήταν ένα καλό ξεκίνημα στα πλέι οφ. Τα παιδιά έδειξαν ότι είναι έτοιμα, παρά την μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας που είχαν. Είχαμε βοήθεια και από τους παίκτες της παιδικής ομάδας, οι οποίοι τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Είναι ευχάριστο η μεγάλη διαφορά που πήραμε, καθώς θα παίξει το ρόλο της στην τελική βαθμολογία» δήλωσε ο προπονητής  του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος,
Την ερχόμενη εβδομάδα  ο Α.Σ.Κ., θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στον Πατρέα.
Εξαιρετική για ένα ακόμα παιχνίδι , η διαιτησία του έμπειρου διαιτητή της Α1
 Ανδρέα Βαρδάλου.

Δεκάλεπτα: 19-17, 32-28, 53-39, 77-56

Διαιτητής: Βαρδάλος

ΑΣΚ (Πάνος Ματιάτος): Μοσχόπουλος 2, Παπαδάτος Γ., Σπανός 3 (1), Ζαμπαύτης, Κουγιανός 2, Καραπέτσας 4, Γεμενετζής 16, Παπαδάτος Δ., Συγγούρης 19 (2), Κουρής 20, Μαγουλάς 9 (1).
ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ (Χατζηβασιλείου): Κωνσταντίνου 7, Μέρμηγκας 19 (2), Βασιλείου 13, Χατζηβασιλείου 4, Κωνσταντινόπουλος 13.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.