ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: Στην Πάτρα (αντί για τον Πύργο) η έδρα –Μια ακόμη αδράνεια της Ε.Π.Σ.Ηλείας

Στροφή 180ο υπήρξε στο θέμα της έδρας που θα χρησιμοποιεί η 8η Περιφέρεια (ΕΠΣ Αχαΐας, ΕΠΣ Μεσσηνίας, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης, ΕΠΣ Ζακύνθου) στην β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.
Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηλείας, τελικά η απόφαση άλλαξε - με δεδομένο ότι θα προκύψει πρόβλημα μετάβασης των παικτών, τόσο της δικής μας Περιφέρειας, όσο και της 9ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Κορινθίας, ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Αρκαδίας, ΕΠΣ Λακωνίας)- και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Πάτρα και στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» στις 16 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στις 30 του μήνα στην Τρίπολη που θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα ως έδρα η 9η Περιφέρεια.

Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν χθες από τους δύο Περιφερειακούς προπονητές, Δημήτρη Σουγλέρη (Παίδες) και Τάκη Κυριακόπουλο (Νέοι) ότι την προσεχή Δευτέρα δεν θα υπάρξει προπόνηση (σ.σ. Καθαρά Δευτέρα) και το επόμενο ραντεβού θα δοθεί στις 14 του μήνα στο «Α. Κάνιστρας», δύο μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την 9η Περιφέρεια.

* Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα τελικά ονόματα των παικτών που θα στελεχώσουν τα ρόστερ της Περιφέρειας.

πηγή:  www.sportfmpatras.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.