Η κούπα στο Ξυλόκαστρο!!! Και ο Φ.Ο.Αργοστολιου την κατηγορια

Αργοστόλι- Ερμής Πάτρας  3-0 άνευ αγώνος
Δεν έκανε τον κόπο να κατέβει στο Αργοστόλι η ομάδα του Ερμή. Μετά από αυτό το γεγονός η ομάδα του νησιού κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία Α`Ε.Σ.Π.Ε.Π. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ. 
Τελείωσε και μαθηματικά την υπόθεση τίτλος η ομάδα του Γιάννη Σαλωνίτη με το διπλό που έκανε μέσα στην Πάτρα, έπι του Απόλλωνα...

Απόλλωνας Πάτρας- Ξυλόκαστρο   1-3
Μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο και κέρδισε, κόντραρε ο Απόλλωνας το Ξυλόκαστρο. Η πατρινή ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά απέναντι σε ένα μουδιασμένο Ξυλόκαστρο και έφτασε να προηγήται με 23-19. Από εκείνο το σημείο το Ξυλόκαστρο άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του, και με καλό σέρβις έφτασε μέχρι το 25-25, με τον Απόλλωνα όμως να κερδίζει το σετ με 27-25. Στη συνέχεια του αγώνα κυριάρχησε η ομάδα της Κορινθίας, παίρνοντας τα τρία επόμενα σετ σχετικά εύκολα και μάλιστα το τελευταίο με σκορ 6-25! Αμέσως άρχισαν τρελά πανηγύρια από τους παίκτες του Ξυλοκάστρου που μάλιστα έστησαν ενέδρα στα αποδυτήρια περιμένοντας τον προπονητή τους Γιάννη Σαλωνίτη με σαμπάνιες! Ο ΑΟΞ με αυτή του τη νίκη διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών από τον δεύτερο Ποσειδώνα, και έδωσε και μαθηματικά τέλος στην υπόθεση τίτλος και άνοδος στην Β'Εθνική κατηγορία.

Άργος- Ποσειδώνας   0-3

Εύκολη νίκη μέσα στο Άργος για το Λουτράκι, πάρα τις απουσίες βασικών παικτών. Νίκη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα πάντως, καθώς μετά την νίκη του Ξυλοκάστρου μέσα στη Πάτρα, τελείωσαν οι όποιες ελπίδες είχε για το πρωτάθλημα της Α'ΕΣΠΕΠ.

ΓΕ Ναυπλίου- Δόξα Αιγίου  3-1

Επιτέλους νίκη για το Ναύπλιο απέναντι στο Αίγιο, που πάντως και πάλι έπαιξε χωρίς το βασικό του πασαδόρο, που απουσίασε λόγω τραυματισμού. Μια νίκη που όμως δεν αρκεί στο Ναύπλιο, που μέτα την άνευ αγώνος νίκη του Αργοστολίου, και μαθηματικά έχει υποβιβαστεί στην Β'ΕΣΠΕΠ.

Βαθμολογία σε 13 αγώνες...
1.ΑΟ Ξυλοκάστρου        34  (38-13)

2.ΑΟ Ποσειδών                30  (36-14)

3.ΑΣΠ Απόλλων               23  (29-22)

4.ΑΣΠ Ερμής*                  22  (32-23)

5.ΓΣ Άργους*                   12  (19-28)

6.ΑΟ Δόξα                       11  (16-32)

7.ΦΟ Αργοστολίου**         11  (14-27)

8.ΓΕ Ναυπλίου**                4  (9-34)

*Ο Ερμής και το Άργος έχουν από -3 βαθμούς

**Το Αργοστόλι και το Ναύπλιο έχουν από ένα αγώνα λιγότερο

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.