ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.Α

Η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου όπως γνωρίζετε, συνεχίζει να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία με στόχο την άνοδό της στην Α1 και κατέφερε στον πρωτελευταίο αγώνα του Βορείου Ομίλου όπου ανήκει, για την Ά φάση του Πρωταθλήματος , να νικήσει την ομάδα της Γλυφάδας με σκόρ 6-5.

Όλη η διεξαγωγή του αγώνα εξελίχτηκε σε ντέρμπι με πολλή αγωνία. Με δυο παίκτες (Λέντζος Δημήτρης τερματοφύλακας και Δελακάς Ζήσης) τραυματισμένους , η ομάδα μας κατάφερε, παρ' όλο που ο αντίπαλος προηγείτο με δυο γκόλ, στο τελευταίο λεπτό να κατακτήσει τη νίκη επισφραγίζοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται και την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης και τον ευχαριστούμε. Επίσης ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου που αφορά το Κολυμβητήριο κ. Κωσταντάκης Άγγελος. Ως παρατηρητές αγώνων παρευρίσκονταν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μας (Κ.Ο.Ε.) κ. Κατσαρός Γιώργος και ο Πρόεδρος Διαιτησίας και Διεθνής Κριτής κ. Τσαντάς Λάκης, οι οποίοι για άλλη μια φορά συγχάρηκαν την ομάδα μας αλλά παράλληλα , διαβεβαιώσαν κι αυτοί, ότι οι παίκτες μας έχουν όλα τα προσόντα για να σταθούν επάξια στην Α1 Εθνική Κατηγορία.


Το λυπηρό αυτής της ημέρας, ήταν ο μη υπάρχων συντονισμός για τις εκδηλώσεις αθλητισμού και πολιτισμού στον τόπο μας. Την ίδια χρονική στιγμή αυτού του σοβαρού κμαι υψηλού επιπέδου αγώνα που αφορούσε όχι μόνο την Κεφαλονιά αλλά αλόκληρο το Πανελλήνια, διεξήγετο ένα αγώνας δρόμου με την επωνυμία ¨Βαλλιάνειος¨, με αποτέλεσμα πολλοί που είχαν επιθυμία να παρακολουθήσουν τον αγώνα, δεν ήρθαν.

Ας ελπίσουμε ότι θα συντονιστούμε και δεν θα έχουμε παρόμοια φαινόμενα γιατί πραγματικά, για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε, ήταν ντροπή για μας, την ώρα της έναρξης του παιχνιδιού, στην πλατεία με μεγάφωνα που ακουγόταν μέχρι τη Γέφυρα, να διαλαλούν ότι γίνεται αγώνας δρόμου. Είναι και παράξενο σε παγκόσμιο επίπεδο, αγώνας δρόμου στις 13:00μ.μ.! Να είστε καλά.

Εμείς όμως , θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και θα σηκώσουμε την Κεφαλονιά πολύ ψηλά.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.