Ο Λάκης Παπαϊωάννου στην Κεφαλονιά

Ο τεχνικός διευθυντής των Arsenal Soccer Schools κ. Λάκης Παπαϊωάννου, επισκέφτηκε τη σχολή της Κεφαλονιάς το διήμερο 29 – 30 Ιανουαρίου.
Σκοπός της επίσκεψης του κ. Παπαϊωάννου ήταν η αξιολόγηση του επιπέδου της σχολής και η συνεργασία με το προπονητικό τιμ για αγωνιστικά θέματα.
Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών, που έλαβε χώρα στο πάρκο ΠΡΟΚΡΙΣ στα Μαζαρακάτα, όπου και παρακολούθησε αγώνες επίδειξης δύο τμημάτων της σχολής. Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του  προπόνηση όλων των τμημάτων στο δημοτικό στάδιο Κεραμειών.
Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε, μιλώντας στους γονείς, αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό ionian galaxy ΣΠΟΡ FM 90.8, στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία την οποία χαρακτήρισε αναλογικά με τον πληθυσμό και τη γεωγραφική θέση του νησιού μας, ως μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, όσον αφορά το ταλέντο και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών.    
Η επίσκεψη του κ. Παπαϊωάννου έγινε στο πλαίσιο της ουσιαστικής και στενής επίβλεψης της προόδου της σχολής της Κεφαλονιάς.
Επίσης, το Arsenal Soccer  School σας ενημερώνει πως το Σαββατοκύριακο 5-6 Φεβρουαρίου οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη Άγγλου προπονητή
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.