ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β` ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΥΓΕΡΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ (4 – 0)
Το Σάββατο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Ευγερος αναμετρήθηκε μα τον Ηρακλή όπου και κέρδισε εύκολα με (4 – 0) και σύναμμα κατάφερα να  πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Α΄ κατηγορία χωρείς να δώσει μπαράζ  αφού η διαφορά της από την τέταρτη Α.Ε.Κ. παρέμεινε στους 15 βαθμούς.
Τα γκολ:5` Μαρκαντωνατος , 10` 20` Ερμαλ , 22`Δροσος  

ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΠΑΓΚΕΦΑΛΗΝΙΑΚΟΣ (3 – 1)
Η αυλαία  της αγωνιστικής άνοιξε το πρωί στον Σταυρό όπου ο Οδυσσέας  υποδέχτηκε τον Παγκεφαλληνιακό και χωρείς να  συνάντηση  ιδιαίτερη δυσκολία κέρδισε  με ( 3-1 ) και την Τρίτη θέση στην κανονική περίοδο που του επιτρέπει να διεκδίκηση την άνοδο μέσα από τα μπαράζ. Οδυσσέας και Παγκεφαληνιακος θα είναι το ζευγάρι τον μπαράζ   
 Τα γκολ:43`Νεοφυτος , 58`πεν Κουτσουβελης , 62`πεν 91`Χανο ,

 ΕΡΥΣΣΟΣ – ΠΥΡΑΡΙΑΚΟΣ (1 – 3)
 Στον Καραβόμυλο αναμετρηθήκαν η Ερύσσος και  Πυλαριακός στο τοπικό ντέρμπι  όπου  ο Πυλαριακος επικράτησε εύκολα της Ερύσσου με  3-1 και έκλεισε την χρονιά σκαρφαλώνοντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Ερυσσος αποχαιρέτησε την κατηγορία.
Τα γκολ: Σταμουλης 2,Γονατας , Αλμπερ.

Α.Ε.Κ. – ΑΝΩΓΗ (6 – 0)
 Και τέλος στο ΔΑΚ Αργοστολιου  η ΑΕΚ κάνοντας καλό παιχνίδι κέρδισε εύκολα την ΑΝΩΓΗ με το εντυπωσιακό (6 – 0) και έκλεισε την χρόνια με χαμογέλα σε αντίθεση με την Ανωγη που αποχαιρέτα την κατηγορια.
Τα γκολ:25`70` Εμιλιάνο, 43`75` Κουμαριώτης,65`. Ζαμπαύτης, 80` Γαλιατσάτος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.