ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ: Πρώτη προπόνηση στην Σπιάτζα του Πύργου



Την πρώτη της προπόνηση έκανε χθες στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάτζας η περιφερειακή ομάδα Νέων και Παίδων, υπό τις οδηγίες των κ. Κυριακόπουλου και Σουγλέρη.
Οι δυο τεχνικοί από την Πάτρα, έχουν αναλάβει αντίστοιχα τις ομάδες Νέων και Παίδων και μέσα από τις προπονήσεις που θα επακολουθήσουν, θα διαλέξουν και τις τελικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.
Για την προετοιμασία των ομάδων μίλησε ο κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος, που μας δήλωσε για το νέο καθεστώς στα Ενωσιακά πρωταθλήματα.
« Είναι ένας καινούργιος και δύσκολος θεσμός και πιστεύω ότι θα βοηθήσει κάποια παιδιά που δεν είχαν την δυνατότητα να διακριθούν μέσω της Ενώσεως τους, να διακριθούν μέσα από την ομάδα της περιφέρειας. Αυτό το νέο σύστημα γίνεται βάση ενός σχεδίου που έχει κάνει ο κ. Σάντος, για τις Εθνικές ομάδες. Έχουμε συνηθίσει διαφορετικά, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τελικά. Πιστεύω ότι οι παίκτες που έχω στην διάθεση μου είναι πολύ καλοί και θα έχουμε μια καλή ομάδα, που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα περιφερειών».

Πηγή:  www.eps-ilias.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.