Το πρόγραμμα τις κατηγορίες της Α2`, Β` και Γ` ΕΣΚΑΗ

 To πρόγραμμα στη Α2 ΕΣΚΑΗ

Στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, ο Υπερίων αγωνίζεται εντός έδρας την Κυριακή, στη 1.30 το μεσημέρι με το Ληξούρι, με διαιτητές τους Σταθόπουλο, Καρπάνο. Η Γαστούνη θα υποδεχτεί την Τετάρτη στις 8μ.μ. την πρωτοπόρο Αγυιά (σφυρίζουν οι Καμήτσος-Αθανασόπουλος) ενώ αύριο στις 8μ.μ.  θα διεξαχθεί και το παιχνίδι Γαλήνη-Ιτιές (διαιτητές οι Μπούσιας-Ντίμος).

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες, οι οποίοι είναι οι εξής: 6μ.μ.: Παναχαϊκός-Ήφαιστος: Μπούσιας-Κοτσίρης, 8μ.μ.: Αραχωβίτικα-Σπόρτιγκ: Κρεσταινίτης-Μακρόπουλος, 8.30μ.μ.: Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ-Ερμής: Μάρκου-Υψηλάντης, 8.30μ.μ.: Αχαιός-Πυρσός: Λογοθέτης-Γιώτη.

To πρόγραμμα στη Β΄ ΕΣΚΑΗ

Έναρξη του β΄ γύρου το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ και ο Κρόνος παίζει αύριο, Σάββατο, στις 6μ.μ.,  στο κλειστό της Ολυμπιάδας με το δυνατό Α.Σ. ΣΦΗΚΑ, με διαιτητές τους Μάρκου, Κανελλόπουλο. Αύριο θα διεξαχθεί και το παιχνίδι Κεφαλονιά-Δικέφαλος, στη 1 το μεσημέρι με διαιτητές τους Σοφιανόπουλο, Ντίμο. Την Κυριακή, στις 2.30 το μεσημέρι,  η ΑΕΚ Κ. Παναγιάς θα βρεθεί στο κλειστό των Ροϊτίκων για να αντιμετωπίσει τη Δύμη (σφυρίζουν οι Μάρκου-Κοτσίρης) ενώ στις 7.30μ.μ. το Βαρθολομιό θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο τον Σείριο (διαιτητές οι Κ.Χ. Μπούσιας, Αναγνωστόπουλος).

Το πρόγραμμα στη Γ΄ ΕΣΚΑΗ

Αύριο Σάββατο, θα διεξαχθεί η τέταρτη αγωνιστική της Γ΄ ΕΣΚΑΗ. Στις 11.30 το πρωί στην Κεφαλονιά, ο Πύργος ’99 θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη Σάμη με διαιτητές τους Σοφιανόπουλο, Ντίμο. Στις 4μ.μ. στο «Αέθλιον», ο Μυρσιναϊκός θα υποδεχτεί την Αλφειονίδα και αμέσως μετά στις 6μ.μ. ο Αιγέας Γαστούνης θα αντιμετωπίσει το Στρούσι. Και τους δύο αγώνες θα διαιτητεύσουν οι Καμήτσος, Αθανασόπουλος.  Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Φιλαθλητικός
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.