NTEΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ


Στο ΔAK Αργοστολιού το μεσημέρι αναμετρηθήκαν η Α.Ε.Κ με τον  Παγκεφαληνιακο σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι. Τα είχε όλα αποβολές ,ένταση , σκληρά μαρκαρίσματα,  αγωνία ,  πάθος για το αποτέλεσμα . Με νικητή τον Παγκεφαγηνιακο με (1 – 2 ).
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι καλά στημένες στον αγωνιστικό χώρο, και έχοντας μοιρασμένη κατοχή μπάλας. Αλλά πριν συμπληρώσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο ο Κουλουμπης  (Παγκε) κατάφερε να πάρει μέσε σε πέντε λεπτά στο 13`και 18` δυο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί . Και εκεί που περίμενες να πάρει την πρωτοβουλία η ΑΕΚ και να πιέσει τον αντίπαλο ο Παγκε έκανε την ανατροπή και στο 20` άνοιξε το σκορ με τον Κληρονομο. Και όχι μόνο προηγήθηκε αλλά έχασε και άλλες ευκαιρίες. Η  ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει  και τα κατάφερε στο 37` με τον Κουμαριωτη Γ .Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με (1 – 1 ) .
Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παγκε να πιέζει περισσότερο παρόλο που έπαιζε με παίχτη λιγότερο και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην ΑΕΚ που δεν μπορούσε να κάνει  εύκολα φάσεις. Η πίεση του  Παγκε απέδωσε στο 69`με τον Βουκελατο κάνοντας το (1 – 2 ).Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι άναψε για τα καλά με την ΑΕΚ να κάνει  τα πάντα για να ισοφαρίσει  με τον Παγκε να αμύνεται σθεναρά και να μένει με 9 καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα στο 82` ο Κουμαριωτης Α . Η ΑΕΚ πίεσε αλλά δεν τα κατάφερε με το τελικό σκορ να είναι (1 – 2 )για τον Παγκε.                   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.