ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Καστρο» ο Α.Ο.Κ.Ι. δεν επεσε από την  πίεση των Διλινάτων κράτησε το 1-0 με γκολ από το 8΄ του Αλεκου Πολλατου ,έμεινε με δέκα από το 40΄ λόγω αποβολής του Δ. Πολλάτου, έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει τους τρεις βαθμούς και δικαιότατα κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα». Τα Διλινάτα παρα την πιεση και την κατοχη που ειχαν σε μεγαλυτερο ποστο  δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεραρυθμία τους εχασε  τον αγώνα ενώ μπανει  σε περιπέτειες στην συνέχεια.

Τα Ομαλά κέρδισαν στο ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων τους Προννους με 1-0 το παιχνίδι δύστυχος δεν πρόσφερε θέαμα και από τις δυο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες. στο 29 άνοιξαν το σκορ τα ομαλά με τον Doko Eris.


ΝΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ (2-1) ΤΗΝ ΣΑΜΗ
Το παιχνίδι στην Ιθάκη μεταξύ Προόδου και Σάμης  κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους με κατοχή μπάλας, αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν . Με τους Σαμικούς να αμύνονται σθεναρά.
Σκόρες:
Πρόοδος Ιθ.: Χάρ. Ηλιόπουλος και Βασ. Πρεβεζάνος – Σάμη: Γιαν. Αμούργης.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Νίκη για τηνη Α.Ε.Κ. στις Κεραμειές επί της γηπεδούχου Ανωγής με σκορ 1-0. Χαμένο πέναλτι στο 0-0 για τους Ληξουριώτες με τον Μπενάτο ενώ το μοναδικό γκολ για την Α.Ε.Κ. πέτυχε στο τέλος ο Σπ. Παπαδάτος.
Οι ομάδες τελείωσαν με δέκα τον αγώνα αφού αποβλήθηκαν οι Αναλυτής για την Ανωγή και Σ. Ζαμπαύτης από την Α.Ε.Κ.




Εύκολα ο Πυλλαριακός πήρε το παιχνιδι από τον Α.Ο. Ερύσου με σκορ 6-0 μια βαθμολογικη ανασα που χρειαζοταν για να ελπιζει την παραμονη του στην κατηγορια
Σκόρες:
Πυλλαριακός: Γονατάς Βαγγ. 4 γκολ και από ένα Αλυσανδράτος Μεν. – Σταμούλης Παν.

Στο Αργοστόλι ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ κέρδισε τον ελλιπέστατο ΟΔΥΣΣΕΑ  με (4-0)
Στο πρώτο  μέρος ο Παγκε ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς έχασε αρκετές ευκαιρίες και προς το τέλος του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ (1-0). Σε αντίθεση με τον Οδυσσέα που προσπάθησε, έχασε μια ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το τέλος του ημιχρόνου τον βρήκε πίσω στο σκορ.
Το δεύτερο μέρος ήταν αντιγραφή του πρώτου με την διαφορά ότι ο Πακγε τις ευκαιρίες τις έκανε γκολ. Ενώ ο Οδυσσέας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα . Το τελικό σκορ (4-0) είναι δίκαιο για τον Παγκε.
Σκόρες: Παγκεφαλληνιακός: Κυρίο Νικ.2 γκολ και από ένα οι Προβολισιάνος και Κληρονόμος.

Στα Τζανατα ο Ηρακλης και Ευγερος προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά ο άνεμος να μην τους αφήνει.
Το πρώτα μέρος ξεκίνησε με την Ευγερο να προσπαθεί να κερδίσει το κέντρο αλλά ο Ηρακλής να κοντράρει . Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τους γηπεδούχους.
Η Ευγερος απάντησε και προς το τέλος του ημιχρόνου  επέτυχε να ανοίξει το σκορ (0-1).  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με τον αέρα να δυναμώνει  ο ρυθμός του αγώνα έπεσε το παιχνίδι έγινε ανιαρό και κουραστικό για τους θεατές και τους παίχτες. Και προς το τέλος του αγώνα η Ευγερος διπλασίασε τα τέρματα (0-2) της με τον αγώνα να τελειώνει με νικήτρια την Ευγερο.
Σκόρες:
Εύγερος: Κ. Αντωνάτος και Β. Βεκερίδης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.