ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ.


Ένα   ακομη κρούσμα επίθεσης αγνώστων ατόμων  εναντίον διαιτητών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγα χιλιόμετρα εξω από την Δράμα.Συγκεκριμένα όπως καταγγέλθηκε από τον Καστοριανό διαιτητή Φώτη Φωτιάδη με μάρτυρες τους βοηθούς  Στυλιάδη και Πεντζερετζή αλλα και τον οδηγό του ταξί,τρία Ι.Χ  με αγνώστους που τους ακολουθούσαν ,μετα το χωριό Κουδούνια (μέχρι εκεί τους συνόδευσε η αστυνομία ) προσπάθησαν να τους κλείσουν τον δρομο και να τους κτυπήσουν .
Το μονο που κατάφεραν ηταν  να προκαλέσουν υλικές ζημιές στο ταξί  και ο οδηγός για να γλυτώσει   ο ιδιος και οι συνεπιβάτες του τα χειρότερα ,μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με κίνδυνο της ζωής του και απομακρύνθηκαν .Την ιδια ωρα ειδοποιήθηκε η αστυνομία στην οποία δόθηκαν οι αριθμοί κυκλοφορίας των τριών Ι.Χ και ηδη αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης από την αστυνομική διεύθυνση Δράμας.
Ο  Φωτιάδης ειχε σφυρίξει τον αγώνα Δόξας-Πανθρακικού και οι Δραμινοί ειχαν παράπονα κύρια για την ακύρωση ενός τέρματος του Χλωρού ,μετα από υπόδειξη του βοηθού Στυλιάδη  και από το γήπεδο εφυγαν μετα από μια ωρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα .
πηγη:diaititis.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.