ΜΠΑΡΑΖ : Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ, ΠΑΝΟΠΛΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ




 Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα


Η ώρα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική έφθασε, καθώς την Κυριακή οι πρωταθλητές των Ενώσεων όλης της χώρας θα ξεκινήσουν τη μάχη για τα τελευταία εισιτήρια για τη νέα ενοποιημένη κατηγορία. Η Κεφαλονιά θα εκπροσωπηθεί από την Α.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , που θα βρει στο δρόμο της, τις καλύτερες ομάδες από Ηλεία , Αχαΐα και Ζάκυνθο  ή αλλιώς τον ΠΑΟ Βάρδας  , την Αναγέννηση  και Την  Θύελλα Αμπελοκήπων .
Πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών (ολοκληρώνεται στις 2 Ιουνίου), όπου θα ανέβει μόνο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Σε τρεις εβδομάδες δηλαδή παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.  
Να σημειωθεί ότι στα μπαράζ δεν ισχύει το μέτρο των μικρών


 Ιστορική μέρα είναι για την A.E. Κεφαλονιάς η Κυριακή, αφού η ομάδα του Αργοστολιού για πρώτη φόρα ως πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κεφαλονιάς & Ιθάκης  θα μπει στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική και θα φιλοξενήσει στο Δακ Αργοστολιού στης 16:30 τον ΠΑΟ Βαρδας.
 

Τη νίκη που θα θέσει τις βάσεις για την άνοδο στη Γ' εθνική θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟ Βαρδας .  Στο "κιτρινόμαυρο " στρατόπεδο  παρόλο που  βρίσκονται σε ποδοσφαιρική απραξία για αρκετό καιρό  υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι στην  ομάδας πιστεύουν  ότι θα μπουν με το… δεξί στα μπαράζ και ζητουν  τη συμπαράσταση του κόσμου. Τονίζουν  βέβαια ότι το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και είναι πρεμιέρα και είναι λογικό να υπάρχει άγχος. Το θετικό για τον τεχνικό της  ΑΕΚ έχει να κάνει στο ότι η ομάδας  μας δεν έχει προβλήματα έχοντας όλους τους ποδοσφαίριση του ετοιμοπόλεμους. Όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουνε για την νίκη που θα τους δόση την δυνατότητα να αποβάλουν το άγχος του πρωτάρη και να κοιτάξουν το μέλλον της ομάδας καλύτερα.  

Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΟ Βάρδας για τα μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική κατηγορία. Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση. Όλοι οι παίκτες της "Μπάρτσα" είναι έτοιμοι για το ματς με την πρωταθλήτρια  Κεφαλονιάς.
 Ο ΠΑΟ Βάρδας  να θέλει να ξεκινήσει με νίκη για να βάλει τα θεμέλια για άνοδο. Η αποστολή θα φύγει την Κυριακή το πρωί για την Κεφαλονιά και αναμένεται μαζί να ακολουθούσουν και αρκετοί φίλαθλοι από τη Βάρδα.



ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 
 


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.