Την 3η θέση η Χίo

Η Χίος στο δεύτερο αγώνα, των "μικρών" τελικών των πλεί οφ, που αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, νίκησε με 12-5, για δεύτερη φορά σε ένα 24ώρο, το Αργοστόλι και κατέλαβε την 3η θέση, στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 των ανδρών, με τους Κεφαλλονίτες να τερματίζουν τέταρτοι. Τόσο η Χίος όσο και το Αργοστόλι, εξασφάλισαν το εισιτήριο συμμετοχής τους, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το παιχνίδι ήταν μια επανάληψη του χθεσινού, με τη Χίο να είναι μπροστά στο σκορ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Αργοστολίου, να είναι εκτός του, συνήθως, «μαχητικού» πνεύματος της.
Ο ΝΟ Χίου αγωνίστηκε σήμερα χωρίς τους Μιράλη και Μπεριστιάνο, οι οποίοι απουσίαζαν  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και χωρίς τον Κατσουλάκη, ο οποίος εκτάκτως αναχώρησε, για την Αθήνα, λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Το φιλμ του αγώνα
ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟ Χίου 5-12
Τα 8άλεπτα: 1-2, 0-5, 2-3, 2-2
Τα γκολ της Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Μιμίδης  3, Γιώργος Φουντούλης 3,  Θεοδωρόπουλος 2, Χατζηκυριακάκης 2, Βιτέλας 1, Σωτηράκης 1,.
Τα γκολ του Αργοστολίου (Θόδωρος Ανδρεάκος): Ε. Δουδέσης 2,  Μητρόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 1.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης- Μπουδραμής
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.