Εκλογές Ε.Π.Ο.: Στηρίζει Σαρρή η Ε.Π.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ



Τον κ. Γιώργο Σαρρή θα στηρίξει η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιας & ιθακης στις επερχόμενες εκλογές  για την  διεκδίκηση της προεδρίας της Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο) , όπως αποκάλυψε στο «.soccerplus.gr» με  επίσημη   ανακίνηση της  Η «παράταξη Σαρρή».
Η «παράταξη Σαρρή» ανακοίνωσε τις 33 Ενώσεις που με αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων τους στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρρή για την προεδρία της ΕΠΟ και έχουν εγγράφως κοινοποιήσει τη στήριξή τους στο πρωτόκολλο της ομοσπονδίας.

Ο αριθμός των Ενώσεων που δίνονται στη δημοσιότητα είναι μεγαλύτερος από αυτόν που απαιτείται για την εκλογή (χρειάζονται 29 ψήφοι), ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και άλλες Ενώσεις θα στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

«Από τη γραμματεία της παράταξης του κ. Γιώργου Σαρρή ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Το παιχνίδι των δήθεν πληροφοριών, που το τελευταίο διάστημα διακινούνται στις Ενώσεις –μέλη της ΕΠΟ, με σκοπό την παραπλάνηση τους έφτασε στο τέλος του.
Ανακοινώνουμε σήμερα την επίσημη λίστα των Ενώσεων που με απoφάσεις των συμβουλίων τους κατατεθειμένες στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ, υποδεικνύουν ως υποψήφιο πρόεδρο το κ. Γιώργο Σαρρή.

Πρόκειται για τις ΕΠΣ:
Κεφαλλήνιας - Ιθάκης
Αθήνας
Ανατολικής Αττικής
Αργολίδας
Αρκαδίας
Βοιωτίας
Γρεβενών
Δράμας
Δυτικής Αττικής
Έβρου
Εύβοιας
Ευρυτανίας
Ζακύνθου
Ημαθίας
Θεσπρωτίας
Θράκης
Καβάλας
Καστοριάς
Κέρκυρας
Κορινθίας
Λέσβου
Μεσσηνίας
Ξάνθης
Πειραιά
Πιερίας
Ρεθύμνου
Σάμου
Τρικάλων
Φθιώτιδας
Χαλκιδικής
Χανίων
Χίου.

Τον κ Γιώργο Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο έχει υποδείξει με απόφαση του Δ.Σ και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται τρεις ακόμη υποδείξεις με αποφάσεις ΔΣ Ενώσεων, ενώ ο κ. Γιώργος Σαρρής είναι σε άμεση επαφή οκτώ Ενώσεις, οι οποίες έχουν στις διμερής επαφές εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητά του».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.