Οι δραστηριότητες του ΑΣΚ



Ακυρώθηκε για την παιδική ομάδα του ΑΣΚ  ο φιλικός αγώνας  που ήταν προγραμματισμένος για το Σαββατο με την Ολυμπιάδα Πατρών, καθώς μετά την κλήρωση που έφερε τις δύο ομάδες στην ίδιο όμιλο, η Ολυμπιάδα  δεν επιθυμούσε  να ταξιδέψουν δύο φορές. Θα υπάρξει ωστόσο φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών την Κυριακή στην Πάτρα.

Επίσης στις 23/9 θα γίνει φιλικός αγώνας στη Ζάκυνθο του Αντρικού  με το Εφηβικό της Ζακύνθου που θα ενισχυθεί με παίκτες και από το αντρικό τους που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η η κλήρωση του πρωταθλήματος Παίδων 2012-2013. Οι 23 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, χωρίστηκαν σε 3 ομίλους των 6 ομάδων, με επικεφαλής τις 3 πρώτες ομάδες του περσινού final 6  ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ και ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ, ενώ ο 1ος  και ο 2ος όμιλος αποτελούνται από 4 ομάδες ο καθένας και περιλαμβάνει μόνο ομάδες του νομού Ηλείας και της
Ζακύνθου.

Οι όμιλοι που διαμορφώθηκαν είναι:

1ος ΟΜΙΛΟΣ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΓΑΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΑΙΓΕΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ, ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

3ος ΟΜΙΛΟΣ 4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΛΑΥΚΟΣ ΑΟ, ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
ΑΓΥΙΑΣ ΑΣ, ΑΧΑΙΟΣ 47
ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, Ε.Α.ΠΑΤΡΩΝ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82, ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΣ

5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ /ΠΑΟΚ
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΦ ΑΙΓ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.