ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ: Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!



  Ο πρόεδρος της Επιτροπής είπε πολλά, στην προσπάθειά του να βάλει... πλάτη και να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα του ΔΣ της ΕΠΟ και των αποφάσεών της για ακόμη ένα καλοκαίρι. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως μετά το τέλος της κλήρωσης αποκάλυψε ότι και τη σεζόν 2013-2014 θα υπάρχει Δ' Εθνική, καθώς -όπως ισχυρίστηκε- δεν είναι δυνατή η κατάργησή της νωρίτερα! Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας υπογράμμισε πως έπρεπε να έχει διαμορφωθεί ένας διαφορετικός σχεδιασμός, από αυτόν στον οποίο αναγκάστηκε η Επιτροπή να προβεί. Πάνω σε αυτό, πρόσθεσε πως όσο η Football league II δεν κατασταλλάζει, δεν δύναται ο ίδιος και οι συνεργάτες του να προχωρήσουν σε οριστικό προγραμματισμό. Επισήμανε πως το νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι εκείνο που θα αποφανθεί για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων με συμπληρωματική προκήρυξη, ενώ αναφέρθηκε στο έργο της Επιτροπής Πρωταθλήματος, εστιάζοντας στη μείωση του εξοδολόγιου των αγώνων με την κατάργηση των ημεραργιών των παρατηρητών.

Κλήρωση παρωδία, οργή στα σωματεία


Υπό μία έννοια, η... αποστολή εξετελέσθη. Η ουσία, όμως, είναι πως αυτό το πράγμα δεν μοιάζει με σοβαρή διοργάνωση πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή έγινε το πρωί της Δευτέρας η κλήρωση των εννέα από τους δέκα ομίλους του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής για τη σεζόν 2012-2013, ωστόσο οι... σκιές είναι πολλές. Οι ενστάσεις των διοικούντων τα σωματεία ήταν αρκετές και σχετίζονταν με τον μικρό αριθμό ομάδων σε όλους τους ομίλους, με την... εκκωφαντική απουσία της προκήρυξης, με τα υψηλά ποσά που καλούνται να πληρώνουν οι παράγοντες για πολλούς και διαφόρους λόγους, όπως και με έναν... σωρό άλλα πράγματα... Ορισμένοι αιτήθηκαν ακόμη και την αναβολή της διαδικασίας, ώστε να γίνει όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο με την επικείμενη αναδιάρθρωση και τις αποφάσεις που θα την συνοδεύουν. Λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας σημειώθηκε τρομερή ένταση στην αίθουσα, με τους ιθύνοντες των σωματείων και τα μέλη της Επιτροπής να διαπληκτίζονται λεκτικά σε έντονο ύφος για αρκετά λεπτά. Ουσιαστικά, οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος, όπως και ο Αντώνης Ραμπαβίλας, έγιναν αποδέκτες της -πέρα για πέρα- δίκαιης οργής των ανθρώπων, που 'ματώνουν' για τις ομάδες τους και, κατ' επέκταση, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
http://periferiako.com/
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.