Η ΑΕΚ « ΤΣΕΚΑΡΕ» ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ



Ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή  στον Πύργο   η  Α. Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  με αντίπαλο τον ΠΑΝΙΛΕΙΑΚΟ . Οι  «Κιτρινόμαυροι» έχασαν (4-1)  μεν από μια σαφώς ανώτερη ομάδα  αλλά ο αγώνας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή  της ΑΕΚ να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του. Ο Παληλειακός  προηγήθηκε με 3-0  με τους παίχτες της ΑΕΚ να
μειώνουν σε 4-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ .
 Τα τέρματα για την ομάδα του Πύργου πέτυχαν οι Σαλαπάτας (2) 6` (πεν)12` , Παναγόπουλος35`  και Δημόπουλος 78` ,  ενώ για την ομάδα της ΑΕΚ μείωσε ο Πολλάκης 70`  .
Το φιλμ του αγωνα :
 Στο 6' από ανατροπή του Τζουμάκα ο Σαλαπάτας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Η απάντηση της Α.Ε.Κ. ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ο Πολλάκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον Μπρόκο σε πολύ δύσκολη απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 12' ο ταχύς Σαλαπάτας βγήκε τετ-α-τετ και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.
Ενώ στο 35' ο Τζουμάκας με ωραία πάσα βρήκε τον Παναγόπουλο που πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Τελικά η Α.Ε.Κ. μείωσε στο 70' σε 3-1 όταν ο Μοσχονάς με κάθετη πάσα θα βρει τον Πολλάκη στην περιοχή που πλάσαρε μόνος με τον Μπρόκο. Και στο 78' διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στο 4-1 αφού ο Δημόπουλος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και δε δυσκολεύτηκε με ωραίο πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:
Π.Α.Ε. Πανηλειακός:(Στ. Γιαννακόπουλος), Μπρόκος, Σοφός, Σαραμαντάς, Τσίκλος, Νομικός, Μπιταξής, Κατσικάς, Κατσαρός, Σαλαπάτας, Τζουμάκας, Παναγόπουλος, ενώ αγωνίσθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Χασάη, Αντωνόπουλος, Ψάλτης, Σοτήρ, Κούκλης, Πολλάκης, Κρούτη, Παν. Κουμαριώτης, Κοσμάτος, Μοσχονάς. Χρησιμοποιήθηκαν από τον Σπ. Παπαδάτο και οι: Καλαφάτης, Περιβολάρης, Στεφανάτος και Κοττίνης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.